.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Η... "Αγιά Σοφιά" Νο2 κάνει πρεμιέρα!



Σήμερα στις 7.00 μμ στην αίθουσα του «Μίλτος Κουντουράς» συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο, με μοναδικό θέμα την παρουσίαση των σχεδίων του νέου σταδίου της ΑΕΚ, όπως το οραματίζεται ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Μελλισανίδης. Ως σήμερα το σχέδιο κρατιέται μυστικό και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον η πρώτη παρουσίαση από τους κατοίκους, και φυσικά από τους οπαδούς της ΑΕΚ. 



Οι κάτοικοι της περιοχής που έζησαν την… περιπέτεια από την εποχή Γρανίτσα, αναμένουν με αγωνία να δουν τι σχεδιάζεται στη γειτονιά μας. Από την άλλη πλευρά, οι οπαδοί που έχουν βιώσει αλλεπάλληλους εμπαιγμούς από τις εκάστοτε ηγεσίες της ομάδας στο θέμα του γηπέδου, αδημονούν να δουν επιτέλους την ομάδα να έχει τη δική της έδρα. 


Η απόσταση που μας χωρίζει από τις επόμενες δημοτικές εκλογές είναι πολύ μικρή. Οι επιπτώσεις στη ζωή της πόλης και των κατοίκων σε περίπτωση υλοποίησης των σχεδίων, πολύ μεγάλες. Στο πρόσφατο παρελθόν η υπόθεση γήπεδο ΑΕΚ, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στα εκλογικά αποτελέσματα. Είναι βέβαιο ότι και αυτή τη φορά θα κυριαρχήσει, και δεν αποκλείεται να ανατρέψει κάθε πρόβλεψη καθορίζοντας το νικητή!

2 σχόλια:

  1. Σπύρος Καβακόπουλος4 Οκτωβρίου 2013 στις 8:14 π.μ.

    Καλή αρχή. Η δική σου, διαφορετική άποψη περί των πραγμάτων, είναι χρήσιμη σε όλους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπύρο σε ευχαριστώ για τα καλά λόγια και τις ευχές!
      Ότι δραστηριότητες έχει το ΠΠΙΕΔ, ο Δήμος, εσύ, ευχαρίστως θα αναρτούνται.


      Καμπούρης Μανώλης

      Διαγραφή