.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Η κ. Πατίλη πισωπάτησε...



Η κ. Ρούλα Πατίλη έστειλε τη δήλωση της μόνο στο «Επιτέλους» από το οποίο την αντιγράφουμε:

«Είχα ανακοινώσει την πρόθεσή μου, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, να θέσω υποψηφιότητα για Δήμαρχος στην πόλη μας, έχουσα την πεποίθηση ότι μία νέα υποψηφιότητα, πέραν του αποτυχημένου, δυστυχώς κατεστημένου, θα βοηθήσει στο να βγούμε από την αποτελμάτωση και να οδηγηθούμε στην επίλυση πολλών χρόνιων προβλημάτων της πόλης μας.

Για την πραγμάτωση του σκοπού μου, ζήτησα την πολιτική στήριξη του κομματικού μου χώρου, του ΠΑΣΟΚ,. Παρά το γεγονός όμως ότι ήμουν η μοναδική κομματική υποψηφιότητα, το τοπικό ΠΑΣΟΚ πήρε την απόφαση να πάμε στις εκλογές χωρίς κομματικό υποψήφιο.
Κατόπιν τούτου δηλώνω ότι δεν θα θέσω υποψηφιότητα για Δήμαρχος».

 http://www.epitel.gr/?p=17648&cpage=2#comment-9904

Το ενδιαφέρον στη δήλωση της, βρίσκεται σε κάποιες διατυπώσεις… Για παράδειγμα χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα της νέα, πέρα από το αποτυχημένο κατεστημένο. Αναρωτιέμαι πόσο δικαιούται να κάνει τέτοιες διατυπώσεις, όταν η ίδια ήταν συμμέτοχος με υποψηφιότητα τις τελευταίες τετραετίες σε ψηφοδέλτια που υποστήριξε το ΠΑΣΟΚ και κυριάρχησαν, με εξαίρεση την τετραετία Αδαμόπουλου, τα τελευταία 23 χρόνια!

Αν λοιπόν χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ και τους συνδυασμούς που υποστήριξε αποτυχημένο κατεστημένο, τότε γιατί ήθελε το χρίσμα του;

Κι ακόμη σύμφωνα με τη διατύπωση της, προκύπτει ότι είναι δυνατό να υποστηρίξει ή να είναι υποψήφια με κάποιον πρωτοεμφανιζόμενο όπως είναι ο κ. Βασιλόπουλος, ή ο κ. Αράπογλου αν θέσει υποψηφιότητα, αλλά όχι ο κ. Χ. Τομπούλογλου ή ο Α. Κόντος οι οποίοι μια προϋπηρεσία και μια εμπλοκή με την τοπική εξουσία έστω δια της πλαγίας την έχουν…
Θα χαρώ να φιλοξενήσω τις απαντήσεις της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου