.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Τα κενά χρηματοδότησης του σχεδίου Μελισσανίδη...



"Ο Μελισσανίδης σας ξαναβάζει στο καράβι!
Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2013 12:58

Ο Γιώργος Σηφάκης παίζει τις μπαλωθιές του και αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ανέγερση του γηπέδου, τις επαφές του Τίγρη με τον Νοτιά και την απαραίτητη συνεισφορά των άλλοτε φίλων της παρέας του 2004


Ήταν η πρώτη μαγική μέρα που μας επιφύλαξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την επιστροφή του στα κοινά της ΑΕΚ. Ήμουν κι εγώ εκεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ στο όνειρο για την κατασκευή του ναού στον Ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Όσοι βρεθήκαμε εκεί, στον ίδιο χώρο, ζήσαμε ίσως την πιο όμορφη μέρα της Ζωής μας μετά το γκρέμισμα του Νίκου Γκούμας και την καταστροφή με τον υποβιβασμό στην Γ Εθνική.
@ Εμείς οι τυχεροί θαυμάσαμε από κοντά το όραμα του Τίγρη, κι εσείς θα το απολαύσατε μέσα από τα σαιτ και τα σχετικά βίντεο που παίζουν από την ώρα της παρουσίασης Συνέχεια. Δεν υπάρχει άνθρωπος σε όλο τον κόσμο που να μην εντυπωσιάστηκε από την Αγιά Σοφιά. Η εξωτερική όψη που θυμίζει τα τείχη της Πόλης, το καφενείο τα λουτρά, το μουσείο και φυσικά ο αγωνιστικός χώρος είναι μαγικά.
@ Είναι πιο μπροστά απ’ ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα και είναι πιο μπροστά από κάθε τι άλλο γιατί έχει την σφραγίδα και την προοπτική που δίνει η παρουσία του Μελισσανίδη. Όμως ακόμα όλα αυτά είναι σχέδια και πολύ νερό πρέπει να τρέξει στο αυλάκι για να πούμε ότι αυτό το μαγικό που θαυμάσαμε όλη χθες έγινε η καλύτερα θα γίνει το  γήπεδο της Ένωσης και ο ναός της προσφυγιάς και της ιστορίας όλων των ξεριζωμένων Ελλήνων.
@ Με συμπαθάτε για την επιφυλακτικότητα μου αλλά ακόμα μένουν αρκετά βήματα για να αρχίσουν τα σχέδια και οι μακέτες να παίρνουν σάρκα και οστά. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την ψήφιση του νέου νόμου που θα επιτρέπει στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ να κατασκευάσει το γήπεδο. Οι σχέσεις που έχει ο Μελισσανίδης με την σημερινή πολιτική ηγεσία αλλά και ο συντελεστής δόμησης αλλά και ο σεβασμός στο περιβάλλον εγγυώνται κάτι τέτοιο.
@ Απλά μια και μιλάμε για πολιτεία και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό ανησυχώ πολύ για τον χρόνο που θα χρειαστεί για να συνταχθούν οι σχετικές εκθέσεις και να ψηφιστεί από την Βουλή η κατασκευή του Γηπέδου. Ίσως γι αυτό ο Μελισσανίδης έβαλε από το 2015 ίσως στο 2016 την ολοκλήρωση του έργου.
@Ένα θέμα είναι το άλσος και η απομάκρυνση των σκουπιδιών από εκεί αν και εν έτη 2013 είναι ντροπή να υπάρχουν σκουπίδια μέσα στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας και δίπλα σε ένα έργο που θα δώσει πνοή και ζωή στην παρακμάζουσα εδώ και αρκετά χρόνια περιοχή.
@ Κι αν η άδεια βγει κι αν οι περιβαλλοντολογικοί λόγοι εξανεμιστούν, κι αν αγοραστούν τα στρέμματα γύρω από το γήπεδο που ανακοίνωσε ο Τίγρης χωρίς προβλήματα,  παραμένει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΚΑΘΙ η εύρεση των 25 εκατομμυρίων ευρώ που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το έργο. Μέχρι τώρα έχουν υποσχεθεί ότι θα δώσουν  λεφτά, μόνο ο Πέτρος Παππάς που έχει αναλάβει και πιο ενεργό ρόλο στην  «Δικέφαλος Α.Ε» και ο Πόλυς Χατζηιωάννου. Όπως είδατε η αίθουσα που θα φιλοξενεί τους vip θα φέρει το όνομα του πατέρα του πόλυ Χατζηιωάννου.
@ Από εκεί και πέρα και με εξαίρεση τα 10 εκάτ ευρώ που θα βάλει ο Δημήτρης Μελισσανίδης κανένας άλλος δεν έχει δείξει από τους «λεφτάδες» που είναι ΑΕΚ ότι ενδιαφέρονται να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να συμβάλουν στην ολοκλήρωση του Ιστορικού από κάθε άποψη έργου.

Νοτιάς ο δυσκοίλιος

@ Ο Νίκος Νοτιάς κατασκεύασε το προπονητικό κέντρο στα Σπάτα δίνοντας 17 εκατομμύρια Ευρώ κι αυτό στο μυαλό του δεν μπορεί να ξεφύγει ούτε για λεπτό. Αυτό φάνηκε και στην συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν στα γραφεία του αφεντικού της Ενωσης στην AEGEAN και συνομίλησαν για αρκετή ώρα για το θέμα του γηπέδου.
@ Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την πλευρά του εξήγησε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το θέμα του γηπέδου και ειδικά σε οικονομικό επίπεδο και εξήγησε το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την οικονομική στήριξη από τον Νοτιά . Του εξήγησε ότι έχει την ευκαιρία να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στους ευεργέτες της ομάδας, αλλά μάλλον θα χρειαστούν κι άλλες προσπάθειες για να τον πείσει. Ο Νίκος Νοτιάς μας υποσχέθηκε να μας πει της επόμενες ημέρες την θέση του κι εσείς θα μάθετε τι πραγματικά σκέφτεται ο ελληνοαμερικάνικος μόνο εδώ στο ΑΕΚ 1924.
@ Ο Νοτιάς με εξαίρεση τον Πέτρο Παππά και τον Πόλυ Χατζηιωάννου,  έχει παράπονα από όλους τους άλλους μετόχους της ομάδας του 2004 και ειδικά από τον Κανελόπουλο, τον Κιντή και τον Ντέμη. Θεωρεί  ο,τι έβαζε λεφτά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα και στο τέλος έμεινε ο ίδιος μόνος, υπόλογος και εκτεθειμένος στον κόσμο της Ένωσης. Ειδικά δε από την μη αναγνώριση του προπονητικού του κέντρου το οποίο θεωρεί κόσμημα για την ΑΕΚ, Ειδικά με τα χρήματα που ξόδεψε για να το κατασκευάσει. 

Περιμένει τους… 2004

@ Ο Δημήτρης Μελισσανίδης περιμένει πολλά από την ομάδα του 2004 και ειδικά από τον Κανελόπουλο (ακόμα δεν έχει δείξει τις προθέσεις του.) Τον Ντέμη Νικολαίδη που μπορεί να ονειρεύεται το διαφημιστικό κομμάτι της ΑΕΚ, αλλά αν αν δεν συμμετέχει στο όλο εγχείρημα δύσκολα θα πάρει τέτοιο χρίσμα, μια και το όλο θέμα είναι και ηθικής  τάξης. Χρήματα περιμένει ο Μελισσανίδης και από τον Πέτρο Στάθη και από τον Θανόπουλο και φυσικά από τους Κιντή και Κούλη.
@ Το γήπεδο χρειάζεται 65 εκατ  ευρώ για να ολοκληρωθεί, αν και προσωπική μας άποψη είναι, ότι θα ξεπεράσει τα 70 για να γίνουν όλα αυτά τα θαυμαστά που μας μάγεψαν στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

@ ΥΓ Αλήθεια τι δουλειά είχε στην παρουσίαση ο Αδαμίδης και ο Δημητρέλος? Αν ήταν εκεί ως πρώην πρόεδροι γιατί δεν ήταν κι όλοι οι άλλοι που βρέθηκαν σε αυτή την θέση τα τελευταία χρόνια. Απορίας άξιον.
@ ΥΓ1 Είμαι ίσως ο μοναδικός Έλληνας Αθλητικός  Δημοσιογράφος στον οποίον έχει δώσει δύο φορές συνέντευξη  ο παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος κι αν είχα μαγευτεί από τις δύο μου επισκέψεις στο Φανάρι και την τεράστια τιμή που μου έκανε με το μήνυμα του και τα 50 χιλιάδες που έδωσε για το γήπεδο της ΑΕΚ, έδειξε για μία ακόμα φορά πόσο Φτωχή είναι η Ελλάδα από Άνδρες του δικού του αναστήματος.
@ ΥΓ2  Μπράβο στο Δημήτρη Μελισσανίδη αν ήταν δική του η ιδέα να φτιάξει το Βίντεο με τον Κώστα Βουτσά. Μιλάμε για ένα εκπληκτικό ηθοποιό, μεγάλο Αεκτζή και σπουδαίο άνθρωπο που έχω την χαρά να γνωρίζω."

Πηγή: aek1924.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου