.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Μεγάλη νίκη του Κινήματος Δεν Πληρώνω - Το φως ξανά στο σπίτι της κ. Ευγενίας μετά από 3,5 χρόνια. Φωτογραφίες από τη xτεσινή παρέμβαση του Κινήματος στη ΔΕΗ Κηφισιάς.



Μεγάλη νίκη του Κινήματος Δεν Πληρώνω. Μετά από τη δυναμική παρέμβαση 100 και πλέον αγωνιστών του Κινήματος Δεν Πληρώνω μεταξύ των οποίων και του προέδρου Βασίλη Παπαδόπουλου σήμερα στη ΔΕΗ Κηφισιάς και με τη σημαντική συνδρομή των εργαζομένων της Γενοπ-ΔΕΗ και ιδιαίτερα του προέδρου Ν. Φωτόπουλου, το φως επανέρχεται στο σπίτι της κ. Ευγενίας μετά από 3,5 χρόνια στο σκοτάδι. 


Το παιδί της πλέον θα μπορεί να έχει τις ινσουλίνες του στο ψυγείο του δικού του σπιτιού και να μην αναγκάζεται να περπατάει 4 χιλιόμετρα τη μέρα για να κάνει τις ενέσεις του. Η κυρία Ευγενία και η οικογένειά της θα μπορούν επιτέλους να ζεσταθούν, να μαγειρέψουν, να κάνουν μπάνιο. Η ζωή του παιδιού της δε θα κρέμεται πλέον από μία κλωστή.  

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω έδειξε για μία ακόμη φορά ότι οι νίκες επιτυγχάνονται στον δρόμο. Στον πόλεμο που έχει κηρύξει η κυβέρνηση στον ελληνικό λαό θα απαντήσουμε με ακόμη μεγαλύτερη πυγμή. Θα κάνουμε το παν για να μην αφήσουμε κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα μέχρι την τελική νίκη.

Δε θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!

Κίνημα Δεν Πληρώνω - kinimadenplirono.gr
Για περισσότερες φωτογραφίες ή για να μεταβείτε στη σελίδα του Κινήματος Δεν Πληρώνω πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου