.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ανανεώνεται το πολιτικό προσωπικό της πόλης μας. Μετά τον κ. Άρη Βασιλόπουλο ακόμη ένας νέος άνθρωπος ο κ. Γιώργος Αράπογλου επικεφαλής συνδυασμού! (φωτογραφίες)




Σε κατάμεστη αίθουσα, η ομόφωνη ανακήρυξη του Γιώργου Αράπογλου ως επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα (γεμάτη Νεο-Φιλαδελφειώτες και Νεο-Χαλκηδονιώτες) τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου, στις 6.30 το απόγευμα, οι υποστηρικτές της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ στη Νέα Φιλαδέλφεια - Νέα Χαλκηδόνα", συνεδρίασαν προκειμένου να αποφασίσουν τα επόμενα βήματα της προσπάθειάς τους. Της σύσκεψης προήδρευσε ο κ. Ελευθέριος Πλάτανος (δημοτικός σύμβουλος, γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος), με τη συνδρομή της δικηγόρου κας Ανδριανής Οικονόμου και του κ. Γ. Κουτρούλη.


Τους παρόντες υποστηρικτές της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ"  (που ήταν πολύ περισσότεροι από τους 50 που αρχικά προσυπέγραψαν το πλαίσιο αρχών και στόχων που διανεμήθηκε στην πόλη μας) καλωσόρισε ο κ. Γ. Κουτρούλης.
Η κα Ανδριανή Οικονόμου έκανε την αρχική εισήγηση και πρότεινε:
  • ...την εκλογή του κ. Γιώργου Αράπογλου ως επικεφαλής της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" και
  • ....την σταδιακή μετεξέλιξη της "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" σε Δημοτική Παράταξη!
Αμέσως μετά, το λόγο ζήτησαν και έλαβαν ο κ. Δημήτρης Κωνσταντάτος, ο κ. Δημήτρης Κανταρέλης, ο κ. Γιάννης Κανάκης, ο κ. Φώτης Νικολόπουλος και η κα Εύη Γιαννακοπούλου, οι οποίοι,στις σύντομες τοποθετήσεις τους, συμφώνησαν με την πρόταση για τον επικεφαλής, αλλά και με την υπόλοιπη εισήγηση.

Ο προεδρεύων της συνεδρίασης, κ. Ελ. Πλάτανος, αφού ρώτησε αν υπάρχει άλλη εισήγηση, πρόταση ή υποψηφιότητα, έθεσε την πρόταση σε ψηφοφορία. Εγκρίθηκε ομόφωνα (κανένα "κατά", "λευκό" ή "αποχή")!

Ο ομόφωνα ανακηρυχθείς επικεφαλής, κ. Γιώργος Αράπογλου, στη σύντομη τοποθέτησή του, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την τιμητική προς το πρόσωπό του πρόταση και απόφασή τους. Περιέγραψε επίσης τις σκέψεις και τις προθέσεις του για το άμεσο μέλλον.

Τέλος, τέθηκαν και οργανωτικά θέματα.

Μετά τη λήξη της συνεδρίασης, οι περισσότεροι παρέμειναν αρκετή ώρα στην αίθουσα, συζητώντας σε "πηγαδάκια" τις (θετικέςεντυπώσεις τους, τις (ενδιαφέρουσεςπροτάσεις τους για τη συνέχεια, αλλά και τις... (αισιόδοξες) εκτιμήσεις τους για το μέλλον!




2 σχόλια: