.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Η φωτογραφία σύμφωνα με την οποία κατά τους καταγγέλοντες αποτυπώνει τη συναλλαγή...

 Φωτογραφία ντοκουμέντο: Ο "αγωνιστής" Τομπούλογλου με τα λεφτά της μίζας στα χέρια
 
Σε πολύ δύσκολη θέση ο Χάρης Τομπούλογλου, που απολογείται το Σάββατο. Στη δημοσιότητα φωτογραφία, την ώρα που παίρνει φάκελο με 25.000 ευρώ. Τι δήλωσε ο άνθρωπος, που απεικονίζεται να του τα δίνει
 
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις του "αγωνιστή", Χάρη Τομπούλογλου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη σε καφετέρια, από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενος για τα αδικήματα της εκβίασης κατά συναυτουργία και της παθητικής δωροδοκίας.
για τα έργα και τις ημέρες

Ο κ. Τομπούλογλου είχε πάνω του 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα ο οποία ως πρόεδρος του "Αγλαΐα Κυριακού", έλαβε από τρίτο πρόσωπο, εκπρόσωπο διαφημιστικής εταιρείας, για να συνεχιστεί η σύμβαση, που είχαν συνάψει. Το τρίτο πρόσωπο ήταν ο Τάσος Γκιάτης, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Alpha Bank.

Ο τηλεοπτικός σταθμός EXTRA 3, παρουσίασε μια φωτογραφία-ντοκουμέντο και σύμφωνα με τον δικηγόρο της διαφημιστικής εταιρείας Άγη Τάτση, είναι η στιγμή που ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου παίρνει το φάκελο με τα 25.000 ευρώ, που είχε ζητήσει ως μίζα.
Ο άνθρωπος που δίνει τα χρήματα, φέρεται να είναι ο κ. Γκιάτης, ο οποίος και "παγίδεψε" τον Χ. Τομπούλογλου, ώστε να φτάσει η αστυνομία στη σύλληψή του.

Οι διάλογοι που "καίνε" τον Τομπούλογλου
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Γκιάτης: "Αποτελεί υποχρέωση και καθήκον κάθε ενός από εμάς να συμβάλλουμε ενεργητικά στην αποκάλυψη κάθε κρούσματος διαφθοράς, ιδίως όταν αυτή εμφανίζεται σε ευαίσθητους τομείς του Δημοσίου, όπως τα Νοσοκομεία.

Με τη συγκεκριμένη υπόθεση, η εμπλοκή μου συνίσταται στην καταγγελία στις Αρχές των όσων περιήλθαν σε γνώση μου, προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο όποιος επίορκος κρατικός λειτουργός.

Χωρίς να σχετίζομαι με οποιονδήποτε τρόπο με την ουσία της υπόθεσης, κατήγγειλα την υπόθεση διαφθοράς, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος.
Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο τόπος μας, η σιωπή απέναντι στη διαφθορά, είναι συνενοχή".

Ο κ. Τομπούλογλου, ο οποίος θα απολογηθεί το απόγευμα του Σαββάτου, καθαιρέθηκε από πρόεδρος του Αγλαΐα Κυριακού και απολύθηκε από την Εθνική Τράπεζα. Πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, λόγω των επιβαρυντικών στοιχείων, παρά το ότι ο ίδιος επιμένει ότι είναι αθώος.

πηγή:  news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου