.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Αναβολή για το Σάββατο έλαβε για να απολογηθεί ο Τομπουλογλου

«Η Δικαιοσύνη θα λάμψει», δήλωσε, αποχωρώντας από την εισαγγελία, ο Χάρης Τομπούλογλου, ο ποίος νωρίτερα παύτηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Νέα αναβολή για να απολογηθούν, για αύριο Σάββατο, στις 18:00 το απόγευμα, έλαβαν ο Χάρης Τομπούλογλου και ο 40χρονος συνεργός του, αναφορικά με την υπόθεση εκβιασμού διαφημιστικής εταιρείας.

«Η Δικαιοσύνη θα λάμψει», δήλωσε, αποχωρώντας από την εισαγγελία, ο κ. Τομπούλογλου, ο ποίος νωρίτερα παύτηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», κατόπιν αποφάσης του ΔΣ του νοσοκομείου. Προηγήθηκε συνάντηση του σώματος με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε βάρος του κ. Τομπούλογου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, με τον πρόεδρο του «Αγλαΐα Κυριακού» να αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία.

Ο κ. Τομπούλογλου συνελήφθη αφότου βρέθηκε με 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην κατοχή του, ποσό που κατηγορείται πως ζητούσε εκβιαστικά από διαφημιστική εταιρεία, που είχε αναλάβει πρόγραμμα του νοσοκομείου.

Ο κ. Τομπούλογλου απολύθηκε και από την Εθνική Τράπεζα, της οποίας ήταν υπάλληλος, με προσωπική εντολή του διευθύνοντος σύμβουλου της Εθνικής Τράπεζας, Αλέξανδρου Τουρκολιά.

Πηγή: skai.gr

1 σχόλιο:

  1. Δάσκαλε που δίδασκες;;;27 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:43 μ.μ.

    Δε ρωτώ τον Χ. Τομπούλογλου αλλά τους δημοτικούς του συμβούλους κ.κ. Κοπελούσο, Γιάννη Τομπουλογλου, Κοσκολέτο, Γραμμένο.

    Θυμάστε πόσες φορές ο Χ. Τομπούλογλου έκανε (κάνατε) μαθήματα στο δημοτικό συμβούλιο για το πως γίνονται οι αποδοχές δωρεάς και οι χορηγίες;;;;;;
    Για παρανομίες λέγατε και για εισαγγελείς!!!
    Έστω (λέω έστω) και αν ήταν δωρεά τι έχετε να πείτε;;;;;;
    Θα έχει το θάρρος κάποιος από εσάς που χαμογελούσε τότε ικανοποιητικά να μας απαντήση;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή