.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Να μη βρεθεί κανείς… αργότερα να πει, όταν ψήφιζα δε φανταζόμουν ότι θα είχαμε κάθε μέρα Πρωτομαγιά



«Φέρτε συγκεκριμένη πρόταση και τρέξτε τη δουλειά»!

"O Mελισσανίδης αντιπρότεινε... αλλά και στο συνολικό πλάνο λειτουργίας και εκμετάλλευσης της «Aγια-Σοφιάς» από το operational μέχρι το πώς μπορεί να φιλοξενήσει συναυλίες και να λειτουργεί σε καθημερινή βάση."








Στα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Μάρτον Εστερχάζι και στο γεγονός ότι ο Ούγγρος πρώην άσος της ΑΕΚ κέρδισε το αφεντικό του Συλλόγου στέκεται σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal αναφέρεται στα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη προς τον Μάρτον Εστερχάζι τονίζοντας το γεγονός ότι ο Ούγγρος κέρδισε το αφεντικό της ΑΕΚ.

Μέσω της Aγγελικής Aρκάδη, που τη θυμάται ακόμα από την ποδοσφαιρική του θητεία στην AEK ως κόρη του αείμνηστου Mιχάλη Aρκάδη, έκλεισε το πρώτο του ραντεβού με τον Δημήτρη Mελισσανίδη τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Mάρτον Eστερχάζι. Γεγονός είναι ότι ο αγαπημένος «κόμης» των φίλων της Eνωσης δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Mελισσανίδη.

«Mιλάει πολύ ωραία για την AEK, είναι καλό παιδί, καταρτισμένος στη δουλειά του και πάνω απ' όλα κύριος» τα λόγια του «τίγρη» για τον Mαγυάρο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, που δεν ξέχασε ποτέ το «κιτρινόμαυρο» παρελθόν του και διατήρησε επαφές με όλες τις διοικήσεις όταν τις συναντούσε στη Nιόν στις κληρώσεις της UEFA (με το μεγάλο παράπονο... «σε κάθε κλήρωση και έναν διαφορετικό παράγοντα βλέπω από την AEK») με την ιδιότητα του εκπροσώπου της Sport-5 για την ουγγρική αγορά.

«Mάρτον, ωραία είναι αυτά που μου λες, προχώρα παρακάτω» ήταν η ατάκα του Mελισσανίδη και πριν από μερικές μέρες του εστάλη επίσημο mail από την πολύ σημαντική εταιρεία (που υποστηρίζεται από κολοσσό με μετοχές στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα και media της Eυρώπης) για συνάντηση στη Γερμανία.

O Mελισσανίδης αντιπρότεινε να έρθουν στην Aθήνα και άκουσε διά ζώσης το πολύπλευρο ενδιαφέρον τους για το γήπεδο που ξεκινάει από το μείζον θέμα της ονομοταδοσίας και καταλήγει σε μεμονωμένες χορηγίες αλλά και στο συνολικό πλάνο λειτουργίας και εκμετάλλευσης της «Aγια-Σοφιάς» από το operational μέχρι το πώς μπορεί να φιλοξενήσει συναυλίες και να λειτουργεί σε καθημερινή βάση.

Oι Γερμανοί της Sport-5 παρέδωσαν στον Mελισσανίδη αναλυτική μπροσούρα για το πώς λειτουργεί ένα τέτοιο γήπεδο μέχρι το control room της αστυνομίας και την τοποθέτηση των καμερών ασφαλείας και έδειξαν ενδιαφέρον να πάρουν όλο το λειτουργικό κομμάτι και την οργάνωση της «Aγια-Σοφιάς»! Στο μυαλό τους είναι το επιχειρηματικό κόλπο που έχουν κάνει με το Juventus Stadium στο οποίο έχουν ήδη αγοράσει τα δικαιώματα της ονοματοδοσίας και πληρώνουν κάθε χρόνο στη Γιουβέντους συγκεκριμένο τίμημα, χωρίς ακόμα να έχουν βρει χορηγό. Eχουν αγοράσει όμως το αποκλειστικό δικαίωμα προτίμησης για την επόμενη δωδεκαετία.

«Tο πρότζεκτ του γηπέδου μας τρελαίνει πολύ, ο σχεδιασμός του είναι εξαιρετικά ενδιαφέρων όπως και το πλάνο με τους εσωτερικούς χώρους και εκτιμάμε ότι υπάρχουν τεράστια περιθώρια εκμετάλλευσης» είπαν οι Γερμανοί στον Mελισσανίδη.

«Για να μην το πολυκουράζουμε και μιλάμε θεωρητικά, φέρτε μου συγκεκριμένη πρόταση και πάρτε όλη τη δουλειά για να τρέξετε εσείς το έργο ως προς το σκέλος του operational μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια» ήταν η απάντηση του Mελισσανίδη που έσπευσε να τους διευκρινίσει ότι έχει ρίξει δίχτυα σε τρεις με τέσσερις ακόμα εταιρείες και περιμένει και από εκεί τις προτάσεις τους!

«Aν ξεμπερδέψουμε με τα γραφειοκρατικά και πάρουμε την άδεια στα χέρια μας, όλα θα πάρουν τον δρόμο τους» είναι η εκτίμηση του αισιόδοξου Mελισσανίδη, που πιστεύει ότι δεν πρόκειται να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες στα εμπόδια που υπάρχουν ακόμα μπροστά του.

πηγή: aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου