.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ποιοι κάνουν έργα στο γήπεδο που με έξοδα του έφτιαξε ο ΑΟΝΦ

Αποκαλύπτεται πλήρως η αλήθεια που επιμελώς έκρυβαν η Δήμαρχος και όσοι ακόμη γνώριζαν...  

Υπήρχε μυστική συμφωνία με την ΑΕΚ για να χρησιμοποιεί ως συστεγαζόμενο(!) σωματείο το γήπεδο. 


Τώρα γνωρίζουμε και επίσημα ποιοι και γιατί κάνουν τα έργα και γιατί ο Δήμος όχι μόνο δεν ενοχλήθηκε, αλλά έβαλε και πλάτη για να υλοποιηθούν. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του τμήματος Φούτσαλ της ΑΕΚ που τα λέει όλα όπως δημοσιεύτηκε στο aekvoice.gr




«Περίεργη και αμφισβητούμενη η απόφαση του δήμου»

Το τμήμα Φούτσαλ της ΑΕΚ διαμαρτύρεται για την παραχώρηση της διαχείρισης του γηπέδου στον Άτταλο.

Διαβάστε τι αναφέρει η καταγγελία του τμήματος Φούτσαλ της ΑΕΚ:
 
«Με αφορμη την παραξενη, περιεργη & αμφισβητουμενη αποφαση απο νομικους κυκλους, του προχθεσινου Δ.Σ. του Δημου Νεας Φιλαδελφειας - Χαλκηδονας, περι παραχωρησης του απολυτου σχεδιασμου προγραμματος στο συστεγαζομενο σωματειο ΑΤΤΑΛΟΣ, εχουμε να δηλωσουμε τα εξης:
 

Η ακαδημια ποδοσφαιρου της Ερασιτεχνικης Α.Ε.Κ τηρει απολυτα την αρχικη της συμφωνια με τον Δημο Νεας Φιλαδελφειας -Χαλκηδονας και τον Οργανισμο Νεων Αθλησης του Δημου, ως ΝΟΜΙΜΩΝ φορεων για τον σχεδιασμο και προγραμματισμο των δημοσιων χωρων και ωρων αθλησης αυτων, και των αλλων τοπικων σωματειων της πολης, απο τον Ιουλιο του 2013.
 

Η Α.Ε.Κ με ιδια κεφαλαια, προσφεροντας τα σαν ΔΩΡΕΑ, στην διαχειριστρια του εν λογω οικοπεδου, συγκεκριμενα την σχολικη επιτροπη πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης του δημου Νεας Φιλαδελφειας - Χαλκηδονας, ελαβε απο αυτην, το ΝΟΜΙΜΟ δικαιωμα, της ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ του περιβαλλοντα χωρου, δημιουργωντας ικανες συνθηκες ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για γονεις και αθλητες της ακαδημιας, πραγμα, που μεχρι τον ΙΟΥΝΙΟ του 2013, παρουσιαζε μεγαλες ελλειψεις.
 

Η Α.Ε.Κ ξεκινησε δομικα εργα ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ της περιμετρου του γηπεδου, σε σημειο που παρουσιαζει μεγαλη κλιση, και επικινδυνοτητα, απο πιθανες πλημμυρες, θετοντας ετσι σε κινδυνο την ασφαλη αθληση των αθλητων της.
 

Ο λογος αυτων των δαπανηρων εργων ειναι οτι το συγκεκριμενο γηπεδο, εχει κατασκευαστει ΠΑΝΩ σε χωματα, μπαζα και σκουπιδια, χωρις την παραμικρη προβλεψη και μελετη, για την κατασκευη του.
Η Α.Ε.Κ εχει την προθεση να δημιουργησει χωρο αποδυτηριων των αθλητων, και δημοσιου χωρου αποχωρητηριου, τηρωντας τους κανονες ΥΓΕΙΙΝΗΣ, μιας και μεχρι σημερα, αυτος ο χωρος, που φιλοξενει καθημερινα τοσο κοσμο, ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ, με συνεπεια να τιθεται σε κινδυνο η υγεια μικρων παιδιων, αθλητων και γονεων, χρησιμοποιωντας, μια υποτυποδη κατασκευη με τουαλετα, ΧΩΡΙΣ, να λαμβανεται το παραμικρο μετρο προφυλαξης της δημοσιας υγειας. (Μια δοκιμη θα πεισει καθε ενδιαφερομενο)!!!
 

Και ολα αυτα, χωρις να εχει την παραμικρη προθεση να δημιουργησει ΑΝΙΣΣΟΡΟΠΙΕΣ στο προγραμμα αθλησης των ομαδων, που φιλοξενουνται εκει.
 

Τα μικρα παιδια της ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, τα παιδια της Α.Ε.Κ, εχουν ΙΣΟΤΙΜΟ δικαιωμα αθλησης οπως και των υπολοιπων ομαδων, και ΟΧΙ να γινουν ερμαιο και προσφυγες, επειδη καποιοι τοπικοι παραγοντες ΑΕΚτζηδες η' ΜΗ, εξυπηρετουν μικροπολιτικα συμφεροντα. Εννοειται, πως δεν κανουμε ουτε ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.
 

Οπως ΔΕΝ εκαναν ουτε ενα βημα πισω εδω και 90 χρονια, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ Α.Ε.Κ, οπως Νεστοριδης, Παπαιωαννου, Σεραφειδης, Μαυρος, Νικολαου και αλλοι, γραφοντας την ενδοξη ιστορια της Α.Ε.Κ, στην ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.
 

Τα παιδια - αθλητες της Α.Ε.Κ ηταν - ειναι - & θα συνεχισουν να ειναι οι συνεχιστες της μεγαλης ΙΔΕΑΣ του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ και της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ κληρονομιας που λαβανε απο τους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ αθλητες της ΕΝΩΣΗΣ, στον χωρο οπου μεγαλουργησαν.
 

Η Α.Ε.Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ & ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ.
 

Τμημα Ποδοσφαιρου Σαλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου