.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

«Ευχαριστήρια επιστολή της Δημάρχου για τα Κοινωνικά Συσσίτια»



Μετά την επιτυχημένη λειτουργία της δομής των Κοινωνικών Συσσιτίων η Δήμαρχος της πόλης, Έφη Γαϊτανά – Αποστολάκη, έστειλε σε όλους τους υποστηρικτές αυτής της σημαντικής προσπάθειας, την παρακάτω επιστολή :


«Αξιότιμοι κύριοι,

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την στήριξή σας στη λειτουργία της δομής των συσσιτίων, από την έναρξη του προγράμματος μέχρι και σήμερα.
Με τις προφορές σας, υπήρξατε ουσιαστικοί αρωγοί στο έργο μας και συμβάλατε σημαντικά ώστε να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε ένα τόσο δύσκολο και συνεχώς αυξανόμενο σε ανάγκες, πρόγραμμα.

Τα κοινωνικά συσσίτια παρέχουν καθημερινά φαγητό σε περίπου 80 συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση. Στηρίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άπορους, άστεγους, πολύτεκνες  και μονογονεϊκές οικογένειες καθώς και ΑμεΑ. Στα άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην μετακίνησή τους λόγω προβλημάτων υγείας, γίνεται καθημερινή διανομή φαγητού κατ' οίκον.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο αριθμός των ατόμων που αιτούνται να ενταχθούν στο πρόγραμμα ολοένα και αυξάνεται, με αποτέλεσμα η ανάγκη για συλλογή τροφίμων να γίνεται πιο επιτακτική.
Από τον Ιούνιο που ξεκίνησαν να λειτουργούν τα κοινωνικά συσσίτια, μας στήριξαν με δωρεές καταστήματα αλλά και ιδιώτες. Οι δωρεές αυτές έγιναν με δική τους πρωτοβουλία  ανιδιοτελώς, έχοντας μοναδικό σκοπό την αλληλεγγύη και τη συμπόνια προς τον συνάνθρωπο.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας στήριξαν όλο αυτό το διάστημα και πιο συγκεκριμένα :

·         Το αρτοποιείο ''Ε. ΣΤΕΡΓΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε'' (υποκατάστημα Ν.Φιλαδέλφειας) για την καθημερινή παροχή φρέσκου ψωμιού (5 κιλά).
·         Το κρεοπωλείο ''ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗΣ ΣΙΜΟΣ'' στη Ν.Φιλαδέλφεια. Μας παρείχε ανά τακτά διαστήματα είδη κρεοπωλείου και ρύζι.
·         Τη Λαϊκή Αγορά Ν. Φιλαδέλφειας που με τη μεσολάβηση του προέδρου, κου Μουλιάτου, μας παρείχαν λαχανικά , φρούτα, ψάρια, αυγά, ρύζι κ.α.
·         Το μανάβικο του Κυριάκου Ραπτόπουλου στη Ν.Φιλαδέλφεια που μας παρείχε κάποια είδη μαναβικής και ψωμί.
·         Το αρτοποιείο του Χρήστου Δαμιανέα στη Ν.Χαλκηδόνα, που μας παρείχε ανά τακτά διαστήματα ψωμί.
·         Το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού ΣχολείουΦιλαδέλφειας  που συγκέντρωσε διάφορα τρόφιμα από τα παιδιά και τους γονείς του σχολείου.

Επίσης,ιδιαίτερα συγκινητική  ήταν και η στήριξη του κόσμου τις ημέρες των εορτών. Ιδιώτες προσήλθαν στο χώρο μας και μας άφησαν τρόφιμα που είχαμε μεγάλη ανάγκη όπως η κα Γκαγκανάτσου Χριστίνα, η κα Δανδουλάκη Χρυσούλα και πολλοί άλλοι.

Παρακαλώ επιτρέψτε μου να σας μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες απ’ όλο το προσωπικό της Δομής Παροχής Συσσιτίων.  Η στήριξή σας είναι κινητήριος δύναμη για όλους εμάς και κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έχετε δείξει όλο αυτό το διάστημα.

Με εκτίμηση,

Η Δήμαρχος
Ευτυχία Γαϊτανά - Αποστολάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου