.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Πλήθος κόσμου στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στο κλείσιμο των ιατρείων του ΕΟΠΥΥ στο Νέο Κόσμο. (φωτογραφίες)

Εκατοντάδες πολίτες του Νέου Κόσμου και των γύρω περιοχών έδωσαν βροντερό παρών σήμερα το πρωί έξω από τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) Ν. Κόσμου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το σχεδιαζόμενο από το Υπουργείο Υγείας κλείσιμο των ιατρείων. 
Μεταξύ των συγκεντρωθέντων και δεκάδες αγωνιστές του Κινήματος Δεν Πληρώνω που με τον δυναμισμό και τον αγωνιστικό παλμό τους ενίσχυσαν τη φωνή των συγκεντρωμένων πολιτών και των εργαζομένων που πλήττονται άμεσα. 
Εκ μέρους του Κινήματος Δεν Πληρώνω τον λόγο πήρε ο Βασίλης Παπαδόπουλος, πρόεδρος του Κινήματος Δεν Πληρώνω και ιατρός καθώς και η Μαρία Παπαδοπούλου, μέλος της Σ.Ε. του Κινήματος Δεν Πληρώνω και ιατρός μικροβιολόγος συνεργαζόμενη με τον υπό διάλυση ΕΟΠΥΥ. 
Ο αγώνας για την προάσπιση της δημόσιας Υγείας συνεχίζεται καθώς το Κίνημα Δεν Πληρώνω θα δώσει το παρόν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στο ΙΚΑ Παγκρατίου καθώς και στην μεγάλη πανυγειονομική κινητοποίηση της Πέμπτης στο Υπουργείο Υγείας. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ενισχύσουν αυτόν τον αγώνα καθώς το αμέσως προσεχές διάστημα κρίνεται το μέλλον της Δημόσιας Υγείας σε όλες τις βαθμίδες.
Η Δημόσια Υγεία είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να την προασπίσουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου