.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο τύπου και ευχαριστίες της Ένωσης Γονέων Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας



Για τη θεατρική παράσταση «Το Προξενιό της Λενιώς» που διοργάνωσε η Ένωση Γονέων

Η  Ένωση Συλλόγων Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας  - Νέας Χαλκηδόνας ευχαριστεί  θερμά όλους όσοι το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου  τίμησαν με την παρουσία τους  την εκδήλωση που διοργάνωσε.  Στην κατάμεστη αίθουσα «Μίλτος Κουντουράς» του 3ου Ενιαίου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας δόθηκε η ευκαιρία σε πλήθος κόσμου  να παρακολουθήσει - με κόστος μόνο τη διάθεσή του - την ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση «Το Προξενιό της Λενιώς» από την πολυμελή θεατρική ομάδα της Ένωσης Ηπειρωτών Αγίου Δημητρίου «Το Κούγκι». Παράλληλα, ξεφεύγοντας από την καθημερινότητά τους, οι παρευρισκόμενοι «ταξίδεψαν» στα παλιά ήθη και έθιμα της παραδοσιακής κοινωνίας στην ορεινή Ήπειρο, δοσμένα με πηγαίο χιούμορ, χορό, τραγούδι, τσίπουρα και … κουλούρες!   Ως Ένωση Γονέων θεωρούμε ότι η ποιοτική ψυχαγωγία και διασκέδαση προάγουν τον πολιτισμό και είναι ιδιαίτερα αναγκαία σε μια εποχή πτώσης αξιών και ηθών.


Χαιρετισμό  απηύθυναν ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Τάσος Κωνσταντινίδης, η πρόεδρος της Ένωσης Ηπειρωτών Αγ. Δημητρίου κα Λίλιαν Παπαδοπούλου και  ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συγγραφέας του θεατρικού έργου «Το προξενιό της Λενιώς»  κος Ηλίας Δήμας. 

Παρόντες πέρα από τους πολυάριθμους φίλους και δημότες, γονείς και μαθητές, ήταν ο αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας κος Κοννής, η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Άρση Βαρών κα Ματίνα Παππά, και από την δημοτική μας αρχή, η αντιδήμαρχος κα Καβακοπούλου, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος κος Τομπούλογλου, ο αντιπρόεδρος του ΔΣ κος Κοπελούσος, πολλοί νυν ή υποψήφιοι  δημοτικοί σύμβουλοι, οι υποψήφιοι δήμαρχοι κα Γκούμα και κος Βασιλόπουλος , ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κος Ταυρόπουλος, ο πρόεδρος της Γ΄ ΕΛΜΕ Αθήνας κος Κόκλας, ο αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. κος Καβακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών κος Τριανταφύλλου, η Γ. Γραμματέας του συλλόγου  Ηπειρωτών Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας κα Μήλα, διευθυντές σχολείων του Δήμου μας και πολλοί εκπαιδευτικοί.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα  τον  Διευθυντή του 3ου Γενικού Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας κο Κιούση για την παραχώρηση της αίθουσας «Μίλτος Κουντουράς»,  τους φορείς του Δήμου και όσους βοήθησαν επώνυμα ή ανώνυμα στην τεχνική υποστήριξη καθώς και τους εκπροσώπους των μέσων ηλεκτρονικής και έντυπης ενημέρωσης που κάλυψαν την εκδήλωση.  Τέλος, μεγαλύτερο ευχαριστώ ανήκει στους πρωταγωνιστές της βραδιάς, τη θεατρική ομάδα «Το κούγκι» για την υπέροχη παράσταση!

Για το Δ.Σ.
        Ο Πρόεδρος                                                                          Η Γ. Γραμματέας

Τάσος Κωνσταντινίδης                                                                   Έλενα Γούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου