.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Δελτίο τύπου του Δήμου: «Συνάντηση της Δημάρχου για την ασφάλεια της περιοχής»



Με πρωτοβουλία της Δημάρχου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος κας Ευτυχίας Γαϊτανά – Αποστολάκη, το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους Διοικητές των Τμημάτων Ασφαλείας και των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής μας. Θέμα της συνάντησης, ήταν η αναλυτική ενημέρωση των συμμετεχόντων, για την εγκληματικότητα στην πόλη, τα καθημερινά προβλήματα και η εξεύρεση τρόπων αποτελεσματικής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και των Οργάνων Τάξης και Ασφάλειας.


«Με στόχο την ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών στην πόλη μας, ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος προτίθεται να συνεργαστεί όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα με την Ελληνική Αστυνομία ώστε να διευκολύνει το σπουδαίο και σημαντικό έργο της. Τα κοινωνικά φαινόμενα όπως είναι η παράνομη μετανάστευση, η ανεργία, οι κοινωνικές εντάσεις, η παραβατικότητα, η βία αποτελούν μερικές από τις αιτίες που δημιουργούν έντονο αίσθημα κοινωνικής ανασφάλειας σε όλους. Η παρέμβαση του Δήμου έχει μόνο βοηθητικό και υποστηρικτικό χαρακτήρα, στο δύσκολο έργο της Αστυνομίας», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος.

Στην συνάντηση μεταξύ άλλων συζητήθηκαν: το θέμα ενίσχυσης του φωτισμού σε κάποια σημεία της πόλης, η εύκολη πρόσβαση σε σημεία διαβάσεων των Α.Μ.Ε.Α, επιπλέον διαγραμμίσεις σε δρόμους και τοποθέτηση  πινακίδων σε κομβικά σημεία για την διευκόλυνση των διερχόμενων οδηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου