.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Τα τελευταία νέα για... την τύχη της ΑΕΚ



Έχουν τις τύχες της ΑΕΚ στα χέρια τους!

Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να έχει τελειώσει το θέμα με την εκκαθάριση της ΠΑΕ και η ΑΕΚ στηρίζει την επόμενη μέρα της στις κινήσεις των Θεοχάρη (καλείται να υπογράψει την εκχώρηση) και Οικονομόπουλο (καλείται να αποσύρει την αγωγή).


H διαδικασία της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να δοθεί το τέλος σε μία ιστορία που ταλαιπώρησε αρκετά Σύλλογο και κόσμο.

Το πρωί της Παρασκευής είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει ο Χάρης Οικονομόπουλος ο οποίος διεκδικούσε τη στασιμότητα της υπόθεσης της ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης της ΠΑΕ.

Στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώνουν με την όλη ιστορία προκειμένου να προχωρήσουν απερίσπαστοι στην επόμενη μέρα. Έτσι, βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με ιθύνοντες του Υπουργείου Οικονομικών και υπάρχει από κοινού συνεννόηση για την ολοκλήρωση όσων απομένουν για να μην υπάρξει πρόβλημα και να υπογραφεί μέχρι την Παρασκευή η εκχώρηση του χρέους της οικογένειας Ψωμιάδη στο ελληνικό Δημόσιο.

Στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι η τύχη της ιστορίας αυτής βρίσκεται στα χέρια των Θεοχάρη (καλείται να υπογράψει την εκχώρηση του χρέους) και Οικονομόπουλου (καλείται να αποσύρει το πρωί της Παρασκευής την αγωγή), δεν ανησυχούν και θεωρούν ότι τα πάντα θα έχουν θετική έκβαση. Άπαντες στην «Ένωση» παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις με τους φίλους της ομάδας να έχουν ιδιαίτερη αγωνία καθώς κανένας τους δεν επιθυμεί να δει το Σύλλογο να χάνει πολύτιμο χρόνο πριν προχωρήσει στην επόμενη μέρα του. Έτσι κατά κάποιο τρόπο, Θεοχάρης και Οικονομόπουλος έχουν το μαχαίρι και το καρπούζι σε ότι αφορά τη ζωή της ΑΕΚ, που αναμένεται να αλλάξει και τυπικά πλέον, μετά και την τυπική διάλυση της ΠΑΕ.

πηγή: aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου