.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Η «Λαϊκή Συνέλευση» αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκρότηση Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου! (φωτογραφίες)



Στη χτεσινή πολύωρη συζήτηση που έγινε στη «Λαϊκή Συνέλευση» αναπτύχθηκε πλούσιος προβληματισμός και ανταλλάχτηκαν απόψεις. Η βοήθεια σε γνώσεις και εμπειρία των παριστάμενων εθελοντών γιατρών, που διατίθενται να συμβάλλουν στη δημιουργία και λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, ήταν αποφασιστική. Η διάθεση για προσφορά όλων και η ιδέα, έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής με γνώση των δυσκολιών που υπάρχουν και πρέπει να ξεπεραστούν. 


Τέθηκαν τα πρώτα ζητήματα που πρέπει να λυθούν, όπως είναι η ενημέρωση των πολιτών, ο χώρος που θα φιλοξενείται, ο τρόπος οργάνωσης και ανάπτυξης τους.

Εκτιμήθηκε ομόφωνα πως απαράβατος όρος για την επιτυχία του εγχειρήματος, είναι η μη σχέση με οποιαδήποτε κομματική, παραταξιακή ή άλλη εξάρτηση που θα επέτρεπε το καπέλωμα της προσπάθειας.

Ήδη την Κυριακή προσδιορίστηκε το πρώτο ραντεβού της ομάδας εργασίας, που εθελοντικά προσφέρθηκε να ξεκινήσει τα πρώτα βήματα. Παράλληλα την ερχόμενη βδομάδα θα γίνει η δεύτερη συζήτηση στη Λαϊκή Συνέλευση, οπότε θα γίνουν ακόμη πιο συγκεκριμένα όσα πρόκειται να συμβούν, καθώς τα πάντα ξεκινούν από το μηδέν!





2 σχόλια:

  1. ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ το παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. Δύναμη πολιτών - Α. Βασιλόπουλος) θυμήθηκε να κάνει δυο μήνες πριν τις εκλογές Κοινωνικό Ιατρείο. Όταν ο κάποτε εκλεκτός του Συνασπισμού Σταύρος Κόντος έκλεινε τα δημοτικά ιατρεία δεν είχε εκδοθεί ούτε ανακοίνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ?ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ?ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ,ΟΧΙ ΣΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΑΠΛΟ,ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή