.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Πολύς κόσμος στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση της Βάσως Αγαγιώτου και του «Μπροστά». (φωτογραφίες)


Η υποψήφια Δήμαρχος προσήλθε τελευταία με… καθυστέρηση, επευφημούμενη από τους συγκεντρωμένους. Έκανε μια ζωηρή ομιλία που ταιριάζει με το στυλ της, και αναφέρθηκε  σε σειρά ζητημάτων κάνοντας συγκεκριμένες ή σχετικές εξαγγελίες.


Το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ στο οποίο φυσικά τάχθηκε υπέρ, ήταν στα τριτοτέταρτα ζητήματα στα οποία αναφέρθηκε. Είπε τα κλασσικά ότι να γίνει με σεβασμό στους κανόνες των πολιτών(;) και του περιβάλλοντος. Για το άλσος εξήγγειλε αξιοποίηση με αθλητικές και άλλες δραστηριότητες, ήπιας όμως χρήσης όπως πρόσθεσε, επαναλειτουργία του «Κένταυρου» κλπ.

Κυρίως στάθηκε σε ζητήματα κοινωνικής πολιτικής λέγοντας ότι θα μειώσει τα ανταποδοτικά τέλη σε μονογονεϊκές οικογένειες, άπορους και άνεργους. Ότι θα αναβαθμίσει το κοινωνικό παντοπωλείο και θα δημιουργήσει κοινωνικό ιατρείο και φαρμακείο. Ότι θα εξασφαλίσει γεύμα για τα παιδιά των σχολείων που πεινάνε. Θα στεγάσει άστεγους στο ΚΗΦΗ. Θα λάβει πρόνοια για τους εξαρτημένους συμπολίτες μας κλπ.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Γιώργο Αποστολάκη, και έμμεσα αλλά σαφέστατα αυτοπαρουσιάστηκε ως «κληρονομικός διάδοχος» της τετραετίας εκείνου και της δωδεκαετίας Γρετζελιά. Στον οποίο έπλεξε το εγκώμιο και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και για το γεγονός ότι την τίμησε με την παρουσία του στο ψηφοδέλτιο της.Ο ίδιος σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης κράτησε ένα ρόλο διακριτικό, και μόνο στο τέλος εμφανίστηκε πάνω στην εξέδρα πρωταγωνιστής.

Στο τέλος σε πανηγυρική ατμόσφαιρα παρουσίασε τους συνεργάτες της. 

υγ. Εντύπωση μου έκανε αν διέκρινα σωστά, την παρουσία συζύγου υποψήφιας ως πρόσφατα με το Χάρη Τομπούλογλου. Και λέω μου έκανε εντύπωση γιατί αν ήταν ο κύριος που νομίζω, ήταν απελπιστικά μόνος...

























































8 σχόλια:

  1. Νταξ Γρετζελιάς με προβειά Αγαγιώτου το ξέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν αλλαζει με τιποτα ο τυπος!!!! οοοοοεεεεεεεοοοοεεεοε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aκομα ενας συνδυασμος με πασοκους πλην Λ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι όπως τις βλέπω τις φωτογραφίες σαν εκδήλωση παλαιμάχων του ΠΑΣΟΚ μου θυμίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Toν ευχαρισησε που την πηρε στην δουλεια η αχαριστη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η γρια με τα γυαλια πως το παιζει?για να μην δουμε τα εντονα σημαδια των 80πλας?ρε κατι ανθρωποι που εχουν το θρασος και θελουν να μας σωσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ρουσφέτια οδηγούν ακόμη τα βήματα πολλών.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή