.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Παρεξήγηση και με Δούρου, κύριε Στρατούλη;

Ομολογώ πως από ότι διαπιστώνω, έχουν συμβεί γεγονότα για τα οποία δεν είχα γνώση... 

Το άρθρο που ακολουθεί είναι από το aek365.com

Αρθρο του Γιώργου Νικολάου

Θέλουμε να γράψουμε τόσα για την Κυρία Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα βγουν πάλι κάποιοι αμετανόητοι (Ενωσίτες) και θα μας γράψουν ή θα μας κατηγορήσουν για «λιγάκι δεξιούληδες». Όχι, για να αποποιηθούμε των ανύπαρκτων ευθυνών μας, αλλά χθες γράψαμε σε άλλο Μέσον (ebasket.gr) ότι δεν πρέπει να δεχτεί ο μεγάλος Νίκος Γκάλης την πρόταση, που φέρεται να του έκανε για το Ευρωψηφοδέλτιο η Νέα Δημοκρατία. Εκεί ενδεχομένως σε κάποιους να φανήκαμε «λιγάκι αριστερούληδες».


Σε κάθε περίπτωση, έχουμε γράψει πολλάκις ότι στην κριτική μας δεν μπλέκουμε ποτέ τα πολιτικά με τον αθλητισμό. Αυτό πρέπει να ισχύει όμως για τους πάντες. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται απέναντι από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΑΕΚ. Είναι γνωστό εδώ και καιρό. Δεν εξεπλάγην κανείς, ακόμα και Συριζαίος, με τον αρνητισμό της Κυρίας Δούρου. Αυτό ήταν το προφανές. Εκεί που διαπιστώνει κανείς την εμπάθεια, όμως, του Κόμματος είναι στις ανακρίβειες της Κυρίας Δούρου, η οποία προαλείφεται μεν για Περιφερειάρχης Αττικής αλλά δεν γνωρίζει ότι ο ιστορικός χώρος στην Φωκών και στην Καππαδοκίας στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι ιδιωτικός. Δεν γνωρίζει η επίδοξη Περιφερειάρχης ότι ο χώρος ανήκει στην ΑΕΚ και κατά τα λοιπά κάνει κριτική στον νυν Περιφερειάρχη.
 
Η Κυρία Δούρου «απέδειξε» με όσα δήλωσε σε ραδιοσταθμό, ότι δεν θέλουν στο Κόμμα της τον Μελισσανίδη, άρα κι ό,τι αυτός ασπάζεται ή ευαγγελίζεται ελέω ΟΠΑΠ. Κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν να λένε δεξιά και αριστερά ότι δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια. Θα έλθει η ώρα που θα ψηφίσουν για το γήπεδο. Το θέμα θα φτάσει στην Βουλή. Εκεί δεν θα μπορεί πια να κρυφτούν. Μας παραξενεύει, ωστόσο, πώς ένα Κόμμα με πολιτικούς, που άνηκαν στο ένα από τα δύο Κόμματα του κυβερνητικού σχηματισμού και στήριζαν τέτοιες επενδύσεις (όπως η «Αγιά Σοφιά», ή ο ΟΠΑΠ) τώρα «μεταλλάχτηκαν» στο όνομα του αριστερισμού. Επίσης, δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς ένα Κόμμα με γνωστούς «Ενωσίτες», όπως είναι ο ευφυής Δημήτρης Στρατούλης, έχει μπερδευτεί τόσο;
 
Είναι κατά του ΟΠΑΠ και υπέρ της Αγιά Σοφιάς; Είναι κατά σε όλα; Αν είναι κατά σε όλα, τότε δικαιώνεται πανηγυρικά η υποψία, ότι υπάρχει εμπάθεια από μέρους του δυνάμει Κυβερνητικού Κόμματος, το οποίο αύριο (βάσει δημοσκοπήσεων) θα κληθεί να διοικήσει τον τόπο. Και γιατί είναι a priori σε όλα απέναντι στην ΑΕΚ; Ο κύριος Στρατούλης δεν είχε πει τα παρακάτω πριν από λίγο καιρό, όταν ο Παπαδημούλης είχε υποπέσει σε αντίστοιχη με την Δούρου γκάφα μέσα στη Βουλή;
 
«Έγινε παρεξήγηση με τον Παπαδημούλη. Δεν είχε ενημερωθεί για το θέμα της τροπολογίας. Εμείς ζητήσαμε να επανέλθει, την ψηφίσαμε και τέλος καλό όλα καλά», δήλωσε. Για το δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας είχε πει σε ιστοσελίδα: «Χωρίς λόγο δημιουργήθηκε η ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η παράταξή μας (ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ) είναι εξ αρχής υπέρ του γηπέδου και οι προϋποθέσεις που θέτει είναι αυτές που έχει εξαγγείλει και η ίδια η ΑΕΚ». 

΄Εγινε παρεξήγηση με τον Παπαδημούλη. Έγινε παρεξήγηση στον δήμο. Έγινε παρεξήγηση και με την Δούρου, κύριε Στρατούλη; Αυτό είναι το ερώτημα. 

* Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην ΩΡΑ των σπορ, 23/3/14


1 σχόλιο:

  1. Ωστε η Δυναμη πολιτων θετει τις ιδιες προϋποθεσεις με την ΑΕΚ για το γηπεδο λεει ο Στρατουλης!!!

    Αυτο και αν ειναι ανατροπη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή