.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Πρόσκληση για την "Ημέρα της Γης" στη Ν. Φιλαδέλφεια

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σήμερα 29 Μαρτίου είναι η «Ημέρα της γης» και εμείς στη Ν. Φιλαδέλφεια για να ευαισθητοποιήσουμε τον  κόσμο, θα κάνουμε δράσεις που πιστεύουμε ότι σας ενδιαφέρουν.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στην κεντρική πλατεία της Ν. Φιλαδέλφειας, σήμερα και αύριο Κυριακή, να επισκεφτείτε  τα περίπτερα οικολογικών οργανώσεων, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και άλλων εκπαιδευτικών φορέων που ασχολούνται με το περιβάλλον.
Για να ευαισθητοποιήσουμε και τα παιδιά, θα πραγματοποιηθούν και τις δύο ημέρες δρώμενα από ειδικούς εμψυχωτές (παιχνίδια, κατασκευές, τραγούδια κλπ).
Σήμερα Σάββατο από τις 05.30 μ.μ. τα παιδιά θα φτιάχνουν χελιδονοφωλιές θα παίζουνε παιχνίδια. Στις 08.30 θα γίνει μουσικό δρώμενο με την ερμηνεύτρια Μαρία – Μαγδαληνή και μαθητές του 2ου Δημοτικού σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας. Τέλος η παραδοσιακή χορωδία «περπερούνα» θα ερμηνεύσει τραγούδια της Άνοιξης.


Για την Κυριακή από τις 10.00 το πρωί, μέχρι τις 02.00 το μεσημέρι, τα παιδιά με την ευθύνη ειδικών εμψυχωτών, θα παίξουν παιχνίδια που θα τα ευαισθητοποιούν σε θέματα ανακύκλωσης
 
Τα περίπτερα θα είναι ανοικτά από τις 10.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ.
 
Να σημειωθεί ότι η όλη οργάνωση δεν θα στοιχίσει ούτε ένα ευρώ στον Έλληνα φορολογούμενο. Τα πάντα οργανώνονται και εκτελούνται από εθελοντές (σεκιούρτι το βράδυ, σχεδίαση αφισών, μικροφωνικά κλπ).
 

Με εκτίμηση
Σπύρος Καβακόπουλος
Αντιπρόεδρος Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Στην οργανωτική επιτροπή συμμετέχουν Α:
* Η ΄Ενωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ν.Φ. - Ν.Χ.
* Ε.Ε.Β.Ε. Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνος.
* Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ν.Φ. - Ν.Χ.
* Το Σώμα ελληνικού Οδηγισμού.
* Η Περιβαλλοντική Ομάδα του 1ου Γυμνασίου και
* Η Ένωση παλαιών Προσκόπων Ν.Φ. - Ν.Χ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου