.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Παυλής: «Στις εκλογές μόνο για να βοηθήσω την ΑΕΚ»!

Ο Μιχάλης Παυλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καρντάσιανς» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιλογή του να κατέβει στις δημοτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο του Γ. Αράπογλου, προκειμένου να βοηθήσει την ΑΕΚ.



Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1, ο Μιχάλης Παυλής δήλωσε συμβιβασμένος με την ιδέα πως δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο και αποφασισμένος να βοηθήσει την ΑΕΚ και τους νέους με κάθε δυνατό τρόπο.

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Παυλής μίλησε για:

-το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στην ενεργό δράση: «Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω στην ενεργό δράση. Είναι οριστικό. Έκλεισε μια πόρτα, ανοίγει μια άλλη. Τώρα είμαι βοηθός στην ομάδα κάτω των 17. Για μένα είναι χαρά και τιμή αυτό και θέλω να βοηθήσω τα νέα παιδιά να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και καλύτεροι ποδοσφαιριστές».

-το πώς αποφάσισε να κάνει γνωστό το πρόβλημα υγείας του: «Ένιωσα ότι με λυπούνται. Είχα προτάσεις από ομάδες και δεν με έπαιρναν γιατί είχα αυτό το πρόβλημα. Όμως δεν ήθελα να κρυφτώ και να μην πω τι έχω. Υπάρχει πολύς κόσμος που σκέφτεται έτσι. Στα δύσκολα είχα πάρα πολύ κόσμο δίπλα μου. Συνήθως λένε πως στα δύσκολα δεν έχεις πολύ κόσμο στο πλευρό σου, αλλά σε μένα συνέβη το αντίθετο. Για μια εβδομάδα δεν καταλάβαινε τι είχε συμβεί. Μιλούσα δέκα ώρες την ημέρα στο τηλέφωνο και απαντούσα σε μηνύματα».

-την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον συνδυασμό του Γιώργου Αράπογλου: «Αποφάσισα να βοηθήσω από την πλευρά μου την ομάδα για να φτιάξει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μου έγιναν πολλές προτάσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γίνει το γήπεδο, να αναβαθμιστεί η περιοχή και να βοηθήσω νέους ανθρώπους. Είναι το όνειρό μου πλέον αυτό».

-το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο: «Δεν είμαι εγώ παράδειγμα προς μίμηση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αντιμετωπίζουν ανάλογα ή και μεγαλύτερα προβλήματα, αλλά δεν το βάζουν κάτω. «Πίστη και θέληση στον εαυτό σου χρειάζεται για να πραγματοποιήσεις τα πάντα και να έχεις καλούς ανθρώπους δίπλα σου».

πηγή: aekvoice.gr
Ο Μιχάλης Παυλής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καρντάσιανς» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιλογή του να κατέβει στις δημοτικές εκλογές στο ψηφοδέλτιο του Γ. Αράπογλου, προκειμένου να βοηθήσει την ΑΕΚ. - See more at: http://www.aekvoice.gr/football/item/47492-%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%AE%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B5%CE%BA#sthash.XbpvNuJR.dpuf

11 σχόλια:

  1. Εξω οι δούρειοι ίπποι από την πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kyrie εσεις του Αράπογλου ..δεν είναι αναβάθμιση ειναι υποβάθμιση ..Ευτυχώς καποιοι μπορουν να κρίνουν καλύτερα... Ηθελα να ήξερα ποιος εκμεταλλευεται το μικρό μυαλουδάκι και το χωρίς καθόλου γνώσεις αυτου του νεαρού... Είναι τοσο μικρός Λίγος και Αφελής... Κακώς τον χρησιμοποιούν ... Αυτοί που ξέρουν .. θα μου πεις τόσο έξυπνος και τόσο κάτω του μετρίου είναι και ο ίδιος ο μελισσανιδης . τι να περιμένουμε . ΟΙ Υπόλοιποι άπλά επωφελούνται οικονομικά και για τον ΄λόγο αυτον αγωνίζονται .

      Διαγραφή
  2. ειναι ντροπη να εχουν αυτο το υπεροχο παλληκαρι και να αρχιζουν να το περιφερουν απο καναλι σε καναλι για τη δικη τους προβολη,οταν πηρε την αποφαση να φυγει απο την ομαδα το εκανε με γραπτη ανακοινωση στο μεγαλυτερο μερος του τυπου για να αποφυγει την ανακριση απο τα μμε .αν πραγματι ηθελαν τη προστασια του δεν θα εστελναν παντου το βιντεο.ΚΟΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή πως θα τη βοήθησει, θα χτίσει; Τι σχέση έχει η ΑΕΚ με την τοπική αυτοδιοίκηση στην οποία και πάει να εμπλακεί; Ποιος του ζήτησε να κατέβει και γιατί; Θα μας απαντήσει; Δηλαδή τι θα κάνει για την ΑΕΚ από τη θέση του δημοτικού συμβούλου; Είμαι πολύ περίεργος; Ας του μιλήσει κάποιος γιατί είναι κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΖΕΣ

      Διαγραφή
    2. Είναι όντως ντροπή να χρησιμοποιουν νέους και να τους περιφέρουν απο καναλι σε καναλι για τη δικη τους προβολη,οταν πηρε την αποφαση να φυγει απο την ομαδα το εκανε με γραπτη ανακοινωση στο μεγαλυτερο μερος του τυπου για να αποφυγει την ανακριση απο τα μμε .αν πραγματι ηθελαν τη προστασια του δεν θα εστελναν παντου το βιντεο.ΚΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ

      Διαγραφή
    3. λέτε να πληρώσει ..για να χτίσει ..;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ...εμεις οι φορολογουμενοι θα χτισουμε ...και ας μην έχουμε να πληρώσουμε ουτε την ΔΕΗ ...ΤΡΑΓΙΚΟ

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ ...ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΝΟ

      Διαγραφή
  4. πραγματικά Δούρειος Ιππος .... αυτο το παιδι ...που φυσικά κατ' εντολήν άλλων συμφερόντων ασχολειται με την Νεα Φιλαδέλφεια οπως και άλλοι βέβαια μεσα στον συνδυασμό... άλλωστε και γιαυτο δημιουργήθηκε ο συνδυασμος του Αραπογλου για να εξυπηρετησει συγκεκριμένα και γνωστά συμφέροντα... εδω όμως στην πολη μας ... αυτά ειναι καταδικασμένα ... Η Νεα Φιλαδέλφεια έχει καλυτερο πληθυσμο απο ότι νομιζουν ... ΕΞΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ >>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ το παιδι αυτο ειναι αγράμματο και λίγο .... ελάχιστο,,, δεν ξέρει φυσικό ειναι ...αμορφωτο παλληκα΄ρι πρέπει να μάθει ότι έτσι η πόλη μας αυτη που εδω μας γέννησε το ''22 και εμεις φιάξαμε το μαντράκι για να παίζουν τα παιδιά μας των μικρασιατων και να ψυχαγωγουνται... ολο αυτο δεν αναβαθμίζει την ΄πολη μας αλλα την ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΣΚΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΑΣΗ "" ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ... ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέρμα στην υποβάθμιση της πόλης μας ... τα παιδια που δεν ξερουν ιστορια ουτε τιποτα ουτε μορφωση εχουν ουτε αντιληψη δεν θα μας πουν τι κανει καλο στην περιοχή μας ..
    Αυτη ειναι η χειροτερη υποβάθμιση της Νεας Φιλαδέλφειας ..αντε παιδί μου Παυλή στο χωριο σου να τα κανεις ...τα ονειρα σου .,,που έχει και άπλα... εμεις εδω Δουρειο Ιππο με μαφία και λαμογια μέσα δεν θέλουμε !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή