.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο Δήμος είμαι εγώ; (φωτογραφίες)




Μετά από καταγγελίες που δέχτηκα, πήγα στον πεζόδρομο της Δεκελείας στον αριθμό 120. Στο δρόμο όλοι ήταν από ενοχλημένοι ως οργισμένοι! Ένα κομμάτι από το παρτέρι με τα περιεχόμενα φυτά, είχε γκρεμιστεί και συνεργείο του Δήμου έστρωνε ήδη μεγάλες πλάκες πεζοδρομίου για να γίνει πέρασμα!


Όλοι όμως μου έλεγαν πως ανοίγει για να διευκολύνει το πέρασμα από το απέναντι πεζοδρόμιο της Δεκελείας, επειδή το κλειστό μαγαζί θα γίνει εκλογικό κέντρο της Δημάρχου! Δηλαδή για να μη διανύσει η εκλογική πελατεία 30-50 μέτρα με τα πόδια προκειμένου να φτάσει στο εκλογικό κέντρο, γκρεμίζει με έξοδα, προσωπικό και μηχανήματα του Δήμου ότι γουστάρει!  


Στη διαδρομή που έκανα στη συνέχεια συνάντησα τους Δημοτικούς Συμβούλους  κ. κ. Μπόβο και Λαζαρίδη. Τους ρώτησα τι έργο είναι αυτό, πότε αποφασίστηκε να γίνει, και από ποιους. Όπως με βεβαίωσαν δεν έχουν ιδέα γιατί ποτέ δεν έχει συζητηθεί ή παρθεί οποιαδήποτε παρόμοια απόφαση!
Θα περιμένω να δω αν θα γίνει πράγματι εκλογικό κέντρο της Δημάρχου εκεί, ή αν θα υπάρξει διάψευση και γίνει αλλού.

Θα περιμένω επίσης να δω τι θα πουν οι άλλες παρατάξεις, αν θα φέρουν το θέμα στο Συμβούλιο και θα αποκατασταθεί η ζημιά που έγινε, με έξοδα αυτού που έδωσε την εντολή στους εργαζόμενους χωρίς απόφαση αρμόδιου οργάνου!

Επιτέλους δεν είναι δυνατό να ασελγούν οι πάντες στο σώμα αυτής της πόλης χωρίς επιπτώσεις! Ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά η αντίδραση να μην είναι η σιωπή και η ανοχή στην αυθαιρεσία…












5 σχόλια:

  1. Τί έχουμε να δούμε άραγε ακόμα, μέχρι τις εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @κ. Τζαβαρα...αυτο που σιγουρα θα δειτε (και συμμετεχετε) ειναι η μετατροπη του δασους σε ΖΩΝΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δυστυχως μανωλη αλλα μεσα κανουν τη παπια για αυτο που εγινε σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αποφασίζουμε και διατάζουμε φαίνεται πως είναι το πιστεύω πολλών υποψηφίων συμβούλων της Δημάρχου και ίσως και της ίδιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή