.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Απορώ με την επιμονή της κ. Δούρου να νομίζει πως έχει κάτι να κερδίσει ή να χάσει από τους οπαδούς της ΑΕΚ

Άρχισε τα «μπαλώματα» η Δούρου

Η Ρένα Δούρου φρόντισε να υπενθυμίσει στους πάντες ότι η άγνοια που έχει την οδηγεί σε λάθη, με αποτέλεσμα να μπει στην διαδικασία να «μπαλώσει» τις ανορθογραφίες της σημερινής (24/03) της ανακοίνωσης, διορθώνοντας κάποια σημεία αυτής


Όταν προσπαθείς να βάλεις εμπόδια σε κάποιον χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος και λογική, τότε υποπίπτεις σε λάθη τα οποία υποχρεούσαι να διορθώσεις. Αυτό ουσιαστικά έκανε σήμερα η Ρένα Δούρου η οποία μέσα σε λίγες ώρες μπήκε στην διαδικασία να αλλάξει την αρχική της τοποθέτηση μήπως και «μπαλώσει» τα πράγματα.

Η υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής άλλαξε τη μία παράγραφο της ανακοίνωσής της σε «Να θυμίσουμε σε όλους πως το οικόπεδο που θα γίνει το γήπεδο ανήκει στην ερασιτεχνική ΑΕΚ η οποία δεν έχει εξασφαλισμένους ανταποδοτικούς πόρους. Επίσης να θυμίσουμε πως το νέο γήπεδο δεν θα είναι ιδιοκτησία της ΠΑΕ, αλλά στα πρότυπα Κόκκαλη θα ανήκει για 49 χρόνια σε μια ιδιωτική εταιρεία με μεγαλομέτοχο τον πολυεκατομμυριούχο κ. Μελισσανίδη και μπορεί να παραμείνει στα χέρια του, ακόμα και αν εγκαταλείψει την ομάδα».

Να θυμίσουμε ότι η αρχική της τοποθέτηση έγραφε τα εξής: «δεν θα λάβει τίποτα για αυτήν την παραχώρηση», ενώ στο δεύτερο «δεν έχει εξασφαλισμένους ανταποδοτικούς πόρους». Επίσης, στην πρώτη ανακοίνωση γράφεται ότι «το νέο γήπεδο δεν θα είναι ιδιοκτησία της ΠΑΕ, αλλά μιας ιδιωτικής εταιρείας ιδιοκτησίας του πολυεκατομμυριούχου κ. Μελισσανίδη», ενώ στη δεύτερη ότι «το νέο γήπεδο δεν θα είναι ιδιοκτησία της ΠΑΕ, αλλά στα πρότυπα Κόκκαλη θα ανήκει για 49 χρόνια σε μια ιδιωτική εταιρεία με μεγαλομέτοχο τον πολυεκατομμυριούχο κ. Μελισσανίδη».

Πηγή: aekvoice.gr


Άρχισε τα «μπαλώματα» η Δούρου

1 σχόλιο:

  1. Από κολοτούμπες μας έχει χορτάσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς υπάρχει και το ΚΚΕ κι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή