.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Σήμερα η Λαϊκή Συνέλευση αποφασίζει για τη συγκρότηση Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου

Η Λαϊκή Συνέλευση της πόλης μας έρχεται να καλύψει μέρος του μεγάλου κενού που αφήνει η κυβερνητική πολιτική στο χώρο της υγείας. Αλλά και της ουσιαστικής ανυπαρξίας της σημερινής Δημοτικής Αρχής, της οποίας η παρουσία είναι διεκπεραιωτική της γραφειοκρατίας. 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία γνήσιας κοινωνικής αλληλεγγύης. Σε άλλους Δήμους που έχει εφαρμοστεί είχε τεράστια επιτυχία. Ακριβώς γιατί απαντάει στις ανάγκες μιας μάζας ανθρώπων που διαρκώς μεγαλώνει! Ενός ποσοστού της κοινωνίας που η εφαρμοζόμενη ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική, περιφρονεί την τύχη του, αδιαφορεί για τη ζωή του, και αναπόφευκτα οδηγεί στο περιθώριο.
Είναι ανάγκη και υποχρέωση όλων μας να συμβάλλουμε σε αυτή την πρωτοβουλία, ώστε να αγκαλιάσει όλους τους συμπολίτες μας που σήμερα ή και αύριο μπορεί να βρεθούν χωρίς φάρμακα και ιατρική κάλυψη.

;

2 σχόλια:

  1. Να μας πουν οι "σ/φοι" της ΛΣ τι έκανα όταν ο ¨αριστερός" και υποστηριχθείς απο τον τότε ΣΥΝ Στ. Κόντος κατάργησε τα δημοτικά ιατρεία που έγιναν επί Αδαμόπουλου. Δεν είδα τότε καμμία μα καμμία κινητοποίηση από την μασκαρεμένη "αριστερά" της πόλης, που κόπτεται για τις δομές υγείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολα γίνονται για προελογικούς λόγους με μια δόση ευεσθησίας γιατί πολύ από αυτούς θέλουν να εκλεγόύν δημοτικοί σύμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή