.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Στο ψηφοδέλτιο του Σγουρού ο Ατματσίδης!


Ο Γιάννης Σγουρός παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του για τις επερχόμενες εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής και μέσα σε αυτό υπάρχει το όνομα του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Ηλία Ατματσίδη!


Στις επερχόμενες εκλογές κατεβαίνει ένας ακόμα φίλος από τα ...παλιά! Ο Ηλίας Ατματσίδης συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας στο πλευρό του Γιάννη Σγουρού!
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια και από εκεί ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιό του. Μέσα σε αυτό υπάρχει το όνομα του Ηλία Ατματσίδη για τον οποίο δεν τίθεται θέμα πως –εκτός των άλλων- θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για οποιοδήποτε θέμα αφορά την ΑΕΚ, της οποίας παραμένει ένας πιστός στρατιώτης. 

πηγή: aekvoice.gr

Ο Γιάννης Σγουρός παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του για τις επερχόμενες εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής και μέσα σε αυτό υπάρχει το όνομα του πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Ηλία Ατματσίδη! - See more at: http://www.aekvoice.gr/football/item/47675-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CE%BF-%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82#sthash.VpQlDzaq.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου