.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Η "Δύναμη Πολιτών" και ο Άρης Βασιλόπουλος ευχαριστούν όσους τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου



Ευχαριστούμε θερμά τους συνδημότες και συνδημότισσες που μας τίμησαν με την παρουσία και την θερμή υποστήριξη τους στα εγκαίνια του εκλογικού μας  Κέντρου της δημοτικής παράταξης Δύναμη Πολιτών και του επικεφαλής υποψήφιου Δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου.


Σε κλίμα ιδιαίτερου ενθουσιασμού το εκλογικό κέντρο πλημμύρισε μέσα  αλλά και έξω στην οδό Εφέσου από φίλους και φίλες της Φιλαδέλφειας και Χαλκηδόνας  μέχρι αργά το βράδυ.

Δυναμική παρουσία δήλωσε όλο το ψηφοδέλτιο της Δύναμης Πολιτών με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους .

Παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση μας η Ρένα Δούρου Υποψήφια Περιφερειάρχης Αττικής με την Δύναμη Ζωής, ο Αντώνης Γάκης  Υποψήφιος  Περιφερειάρχης  με την ΑΝΑΣΑ, ο Περβολαράκης Δημήτρης  Υποψ. Δήμαρχος Μεταμόρφωσης με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ο Νίκος Παπαμικρούλης πρώην Δήμαρχος Χαλκηδόνας, ο Αλέκος Λάλος πρώην Δήμαρχος Φιλαδέλφειας, η Ευτυχία Παπαλουκά Δημ. Σύμβουλος Φ-Χ, ο Θανάσης Μάλλιος πρώην επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών Φ-Χ, η Βάλια Ματσουκά πρώην Δημ. Σύμβουλος Φ-Χ, ο Νίκος Κασίμης πρώην Αντιδήμαρχος Φ-Χ, η Μαίρη Μαργαριτοπούλου πρώην Αντιδήμαρχος Φ-Χ, ο Τάκης Ταβλαρίδης πρώην Δημ.
Σύμβουλος Φ-Χ, o Γιώργος Ανεμογιάννης Πρ. του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Ν.Φ. , ο Γιώργος Κατερίνης από την ΠΟΕΣΥ, (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών),  ο Αλέκος Καλύβης μέλος Πολιτ. Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ζώης Πεππές  Εκτ. Γραμματεία της ΓΣΕΕ, ο Δημήτρης Μπαμπάκος από την Κοινωνική Συμφωνία, ο Γιάννης  Κολμανιώτης Αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας, ο Γιώργος Ορταντζόγλου μέλος του Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος Αντιπρ. Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.

 
Παραβρέθηκαν επίσης οι Δημήτρης Τσουκαλάς Βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ  καθώς και  οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Β΄Αθήνας  Απόστολος Αλεξόπουλος, Χαρά Καφαντάρη, Νάντια Βαλαβάνη,  Δημήτρης Στρατούλης, Παναγιώτης  Κουρουμπλής και Ελένη Αυλωνίτου.

Το γραφείο τύπου της Δύναμης Πολιτών
27/3/2014

2 σχόλια:

  1. Ο δρόμος προς το σοσιαλισμό θέλει Gant πουκαμισάκι με αμερικάνικο σημαιάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι άλλο κομπλεξάκι28 Μαρτίου 2014 στις 9:35 μ.μ.

      Βρε ηλίθιε αυτό βρήκες να σχολιάσεις; Πόσο κόμπλεξ ρε κουβαλάτε στον Α/Α και εξωκοινοβουλευτικό χώρο; Εχετε καταντήσει τα χειρότερα τσιράκια του συστήματος σκ@τοκέφαλα όντα και κρυφοχρυσαβγουλα.

      Διαγραφή