.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Πανό και συνθήματα κατά της Δούρου στο ΟΑΚΑ





Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο περιθώριο του αγώνα με τον Ηλυσιακό δεν άφησαν ασχολίαστη την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τη Ρένα Δούρου σε ότι έχει να κάνει με την κατασκευή του γηπέδου. Πανό και υβριστικά συνθήματα στο ΟΑΚΑ.

α γεγονότα των τελευταίων ημερών με τη στάση της υποψήφιας περιφερειάρχη Ρένας Δούρου σχετικά με το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν έμειναν ασχολίαστες από τον κόσμο της «Ένωσης». Οι οπαδοί της ΑΕΚ σήκωσαν ένα πανό πριν από την έναρξη του ματς το οποίο είχε σαν στόχο την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ενώ στη συνέχεια ακούστηκαν και ορισμένα συνθήματα για τη Δούρου, η οποία πλέον αποτελεί κόκκινο πανί για τους φίλους του «Δικεφάλου». 

πηγή: aekvoice.gr

2 σχόλια:

  1. Με σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να εκφράσει την πλήρη στήριξή του στην ανέγερση του νέου γηπέδου της AEK στη Νέα Φιλαδέλφεια, χωρίς να νοιάζεται αν έχει νομιμότητα ή αν επιβαρύνει την πόλη. Επομένως η εμφάνιση της Δούρου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δύναμης Πολιτών που είπε "Με Δούρου Περιφερειάρχη και Βασιλόπουλο Δήμαρχο η ΑΕΚ θα έχει γήπεδο" δεν ήταν τυχαία.
    Είναι φανερό ότι η Κουμουνδούρου ενόψει εκλογών ξεπούλησε τη Φιλαδέλφεια ελπίζοντας να εισπράξει ψήφους ΑΕΚτζήδων. Το όνειδος είναι ότι οι Φιλαδελφειώτες συριζαίοι ξεπουλάνε κι αυτοί τη Φιλαδέλφεια υποκύπτοντας στην κεντρική πολιτική επιλογή.
    Αλλά αν ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπορεί να τα βάλει με το Μελισσανίδη, πως να πιστέψουμε ότι μπορεί να τα βάλει με το μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο ή με τη Μέρκελ και τους εταίρους της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ο άγιος φοβέρα θέλει. Είδες μετά πως έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ ότι στηρίζει το γήπεδο και ότι θα το ψηφίσει στη Βουλή; Ρένα μου, τα ήθελες, τι να κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή