.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ένα άρθρο του Κώστα Κετσετζόγλου και μια ανακοίνωση του FAN CLUB AEK ATHENS 1973 για την Ρένα Δούρου


 Αντιγράφω το άρθρο από το aek365.com. Τα τονισμένα γράμματα είναι από μένα. Καλό θα ήταν όμως ο συντάκτης να μας πει τη γνώμη του, για την "ανακοίνωση του FAN CLUB AEK ATHENS 1973 για την Ρένα Δούρου"που ακολουθεί, και που επίσης φιλοξενείται στον ίδιο ιστότοπο συνδέοντας την με την τελευταία πρόταση του άρθρου του.

Αλήθειες, ψέματα και καυτά ερωτήματα για το γήπεδο της ΑΕΚ

τα ΣΦΗΝΑΚΙΑ από τον Κώστα Κετσετζόγλου

@ Τα σημερινά Σφηνάκια ειναι ουσιαστικά δύο απαντήσεις που έδωσα σε φιλους αναγνώστες που έστειλαν μηνυματα χθες επειδη αναφερθηκα και στο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Και οι δυο όπως και αλλοι υποστηριζουν ότι δεν εφταιγε για το ότι δεν έγινε το γήπεδο η προσφυγή των 131 του Βοτανικού που σταμάτησε μέσω ΣΤΕ το έργο αλλά το οτι δεν υπήρχαν λεφτά και ότι ουσιαστικά το ΣΤΕ σταμάτησε το εμπορικό του Βωβού ενώ επέτρεψε να γίνει το γήπεδο. Μα φυσικά επέτρεψε να γίνει το γήπεδο. Και στην Φιλαδέλφεια τόσα χρονια αυτό ακούμε, όλοι είναι υπέρ του γηπέδου αλλά κανείς δεν λέει ποιος θα βάλει τα λεφτά αφού δεν υπάρχει... Ολυμπιάδα και δεν θέλουν όλοι αυτοί να βγάλει κανείς χρήματα ή έστω να τα παρει πίσω από τέτοιο έργο. Στον Βοτανικό μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης, και όλο το κόστος του οικοπέδου, θα καλυπτόταν από τον Βωβό. Στην Νέα Φιλαδέλφεια θα καλυπτοταν από το εμπορικό κέντρο και την εκμετάλευση του από την κατασκευαστική εταιρια. Μετά τις δύο αποφασεις του ΣΤΕ και στα δυο έργα δεν έγινε τίποτα. Στην ΑΕΚ αν δεν ερχόταν ο Μελισσανίδης να βάλει 10.000.000 και να πείσει κι άλλους να βάλουν περίπου άλλα τόσα, αν δεν έδινε η Περιφέρεια τα 20.000.000 ευρω που περιμένουν από το 2009 και ηταν τόσο... προεκλογικά που τα ήξεραν ελάχιστοι, κι αν πάλι ο Μελισσανίδης δεν εγγυόταν πως είτε από τον κόσμο της ΑΕΚ, ειτε από την ονοματοδοσία, ειτε από τραπεζικό δανεισμό με εγγυητή τον ίδιο, γιατί το οικόπεδο της ΑΕΚ δεν μπαίνει σε υποθήκη, θα βρεθούν και τα υπόλοιπα λεφτά τότε το γήπεδο δεν θα γινόταν ποτέ.
 
@ Για να γυρισω στο θέμα Βοτανικού όση αρνητικότητα κι αν υπάρχει με την μπίζνα του Βωβού και του κάθε Βωβού δεν καταλαβαινω γιατί ειναι κακή αν είναι απαραίτητη για να γίνει ένα σπουδαίο εργο και να αναβαθμιστεί η χειροτερη περιοχη της Ελλάδας. Επισης παρότι αντιπαναθηναϊκός από πολυ μικρος δεν χαιρομαι καθόλου που μια από τις χειροτερες περιοχές της Ευρωπης, αμφιβάλω αν υπάρχει άλλη τέτοια τουλάχιστον στην Ευρωπαϊκή Ενωση, παρεμεινε ένα σκουπιδαριό και μια περιοχή που φοβάσαι να κυκλοφορησεις ακόμη και μέρα μεσημέρι. Αυτό πέτυχαν οι... οικολόγοι εκ των οποίων μόνο ένας από τους 130 ήταν κάτοικος της περιοχης. Επισης δεν χάρηκα καθόλου που εξαιτίας της ιστορίας αυτής πτώχευσε ο Βωβός και έμεινε τόσος κόσμος ανεργος και απλήρωτος παρότι δεν έχω καμία σχεση με την εταιρια. Να θυμίσω πως ο Βωβός είχε αγοράσει τα οικόπεδα και τα ειχε παραχωρήσει στον Δημο για να γίνουν το γήπεδο και το δημαρχειο τα οποία τα γαμημένα κάπως πρέπει να χρηματοδοτούνται όταν δεν μπαίνουν από το παράθυρο στα Ολυμπιακά έργα. Αλλιώς δεν θα γίνουν ποτέ. Χωρίς Βωβό λοιπόν δεν υπήρχε οικόπεδο για το γήπεδο. Ο Βωβός αγόρασε και παραχώρησε το οικόπεδο με αντάλαγμα να αλλάξει ο συντελεστής από 1,2 σε 1.6 για να χτίσει το εμπορικό κέντρο. Αυτό θεωρήθηκε από το ΣΤΕ κατά του ισοζύγιου πρασίνου και για αυτό σταμάτησε το εμπορικό και μαζί όλο το έργο. Επιμένω στην γνώμη μου πως μακάρι να υπήρχε εκει ένα γήπεδο, το δημαρχειο της Αθήνας κι ένα εμπορικό κέντρο. Μπορει όταν δεν έπαιζε ο Παναθηναϊκός να πηγαίναμε κι εμεις με τις οικογένειες μας. Τώρα δεν πάει κανεις και σιγουρα δεν πάνε για να δουν κορμοράνους οι 130 που τους έσωσαν. Επισης μην ξεχνάμε πως αυτό το εμπορικό δεν έγινε αλλά άλλα εμπορικά έγιναν και μια χαρα τα απολαμβάνουν τώρα αυτοί που τα έχουν παρότι το ΣΤΕ αποφάσισε και για αυτά πως είναι παρανομα καμιά... 10αρια χρόνια μετά την ολοκλήρωση τους. Δεν έχω πρόβλημα που έγιναν άλλα εμπορικά για να μην παρεξηγηθώ απλά η αλήθεια ειναι πως οι κορμορανοι του Βοτανικού κατέστρεψαν έναν επιχειρηματία ενώ οι κορμορανοι του Αμαρουσίου δεν εμπόδισαν καθόλου την χοντρη μπίζνα ενός άλλου. Οπως το Καραϊσκάκη είναι τελικά το μόνο νέο γήπεδο της Αθήνας εδώ και 10 χρόνια ενώ η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ συντηρούν το ΟΑΚΑ.

@ Οσον αφορα την Φιλαδέλφεια και τότε υπέρ του γηπέδου δήλωναν πως ειναι κι οι 131 αλλά να γίνει με τον τρόπο που ήθελαν αυτοί. Κάτι σαν την κυρια Δούρου σημερα μόνο που η υποψηφια περιφερειάρχης θέλει να έχει λόγο και στις τιμές των εισιτηριων. Ποιος ειναι ο τρόπος δεν μπορώ να σας πω, δεν τον ξερω αφού ούτε αυτοί μας τον ειπαν ποτέ και σίγουρα 11 χρόνια μετά γήπεδο δεν έγινε. Για το σήμερα δεν υπάρχει θέμα προσφυγής στο ΣΤΕ μέχρι τώρα και νομίζω πως και να υπάρξει δεν θα έχει καμια τύχη. Μέχρι στιγμή η μόνη σοβαρη αντίδραση που υπάρχει για το σχεδιο κατασκευής του γηπέδου είναι από την κυρία Δούρου η οποία επιμένει να λεει πραγματα που δεν ισχύουν και να μην μπαίνει στην ουσια με συγκεκριμένη θέση για την επιχορηγηση των 20.000.000 ευρώ, για τα υποστηρικτικά έργα και για την θέση της για το σχεδιο που είναι στο τελικό στάδιο της γραφειοκρατίας. Οσον αφορα τον Σγουρό και τα 20.000.000 για όποιον κοιτάξει να ενημερωθει ψαχνωντας χωρίς να μένει στα λόγια της κυριας Δούρου θα καταλάβει πανευκολα πως ο περιφερειάρχης δεν έχει τάξει κάτι. Τόσο τα 20.000.000 για το γήπεδο της ΑΕΚ, τα 17.500.000 για το κλειστό του Πανιωνίου, τα 7.000.000 για το γήπεδο της Λεωφόρου και τα 2.500.000 ευρώ για το γήπεδο του Εθνικού απέναντι από το Καραϊσκάκη έχουν εγκριθεί από το Περιφερειακό συμβούλιο και περιμένουν τις ομάδες να αρχίσουν τα έργα για να τα πάρουν. Δεν θα μπορούσαν να δοθούν πριν αρχίσουν τα έργα. Ολα αυτά έχουν γίνει από πέρυσι τον Ιούνιο, καμία σχεση με προεκλογικά, και για να μπουν τα 20.000.000 σαν δεδομένα μελλοντικά έσοδα σε ενημερωτικό δελτίο εταιρίας για αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου, όπως έγινε στην περίπτωση της ΑΕΚ, και να εγκριθεί η δημοσίευση του από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς αποκλείεται να είναι μια υπόσχεση στον αέρα, προεκλογική ή οτιδηποτε άλλο. Τώρα αν αυτή την απόφαση μπορεί να την ακυρώσει η κυρία Δούρου και να βγάλει τα χρήματα από τον ειδικό λογαριασμό και να τα δώσει αλλού δεν το γνωρίζω και πρέπει σύντομα να απαντήσει η ίδια για το αν θέλει. Χωρίς βέβαια να γνωριζουμε αν μπορεί γιατί όλες οι διαδικασίες εχουν τελειώσει εκτός από την εκταμίευση. Το κονδυλι ειχε εγκριθει από το 2009 όταν ο Σγουρός ηταν ακόμη Νομάρχης αφού δεν υπήρχε η Περιφέρεια Αττικής. Ομως αφού άνοιξε η κουβέντα από τις εκτός τόπου και χρόνου δηλώσεις της κυρίας Δούρου δεν ειναι κακό να συζητηθεί προεκλογικά το γήπεδο της ΑΕΚ. Εμένα προσωπικά για τις περιφερειακές εκλογές με ενδιαφέρει. Είναι ένα έργο εντός της περιφέρειας, ειναι το πιο σημαντικό θέμα στην συγχρονη ιστορια της ΑΕΚ και το λέω ξεκάθαρα πως για μένα τουλάχιστον θα παιξει ρόλο στην επιλογή μου. Θέλω να ξέρω τις απόψεις των υποψηφιων για το γηπεδο, για την επιχορήγηση των 20.000.000 και για τα βοηθητικά έργα. Δεν ειναι βουλευτικές εκλογές και δεν μπλέκω κόμματα. Αυτά. Ενα μεγάλο ευχαριστώ πάντα τέτοια μέρα σε αυτούς που δεν συμβιβάστηκαν με τα 400 χρόνια σκλαβιάς και χάρη σε αυτούς μπορούμε να μιλάμε, να αναπνέουμε, να συμφωνούμε και να διαφωνούμε ελευθεροι. 



Η ανακοίνωση του FAN CLUB AEK ATHENS 1973 για την Ρένα Δούρου


Με αφορμη τα τελευταια γεγονοτα γυρω απο το νεο γηπεδο της ΑΕΚ και τους εμφανιζομενους πολιτικους κορμορανους οπως καποιας Ρενας Δουρου οι θεσεις εχουν ως εξης.

Βαθεια νυχτωμενη ειναι η συγκεκριμενη και σιγουρα εξυπητετει συμφεροντα αλλων μιας και δηλωνει κατοικος Αιγαλεω. Της απαγορευεται να μιλαει και να παιζει στη πλατη της ιστορικης ομαδας μας. Οπως μας ξεκαθαρισε δεν θα κανει ουτε ενα βημα πισω απο τις αποψεις της.

Εμεις απλα να τις ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ οτι δεν θα κανουμε 100 βηματα πισω και θα μας βρει ολους μας μπροστα της οπως και ολοι οσοι ειναι αντιθετοι στο γηπεδο. Το γηπεδο θα γινει οτι και να λες,βαλτο καλα μες το μυαλο σου. Εμεις θα παλεψουμε για να χτιστει το γηπεδο αλλα θα παλεψουμε ωστε να εξαλειφθουν αποψεις σαν τις δικες σου με οποιοδηποτε τροπο. 

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου