.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Διπλή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου τη Δευτέρα



Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε έκτακτη Συνεδρίαση Δ.Σ. (10η)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 28.4.2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα :

ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Διάθεση κοινοχρήστων χώρων για την προεκλογική προβολή των υποψήφιων συνδυασμών για τις Δημοτικές & Περιφερειακές Εκλογές της 18ης & 25ης/5/2014 καθώς και για τις Ευρωεκλογές της 25ης/5/2014.



·           Η Συνεδρίαση κρίνεται ότι έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα δεδομένου ότι το Δ.Σ. συγκαλείται, βάσει των διατάξεων του άρθρου 44 του Π.Δ. 26/2012 και της αριθ. πρωτ. 10474/13-3-2014 Απόφασης Υπ. Εσωτερικών, αμέσως μετά την διενεργηθείσα σήμερα 25/4/2014 σύσκεψη της κας Δημάρχου με τους εκπροσώπους των συνδυασμών και την υπογραφή των σχετικών Πρακτικών.





Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε έκτακτη Συνεδρίαση Δ.Σ. (11η)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις  28.4.2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5.30  μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, τα οποία χαρακτηρίζονται  κατεπείγοντα :

·         Για το πρώτο θέμα, διότι επείγει η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος και με δεδομένο ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.  

·         Για το δεύτερο θέμα, διότι η σχετική δράση, μετά την κατάργηση του Ν.Π.Δ.Δ. «Ενιαίος Φορέας Δράσεων», υλοποιείται πλέον από το Δήμο και κατόπιν αυτού απαιτείται άμεσα ο ορισμός νέων εκπροσώπων.



ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ


1.    Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος του Δήμου μας για ένταξη στην Πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» - Λήψη απόφασης για ίδρυση Κέντρου Διά Βίου Μάθησης (Ν. 3879/2011).

2.    Ορισμός νομίμου εκπροσώπου για την υπογραφή του καταστατικού και ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους για το Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Σύμπραξης για τη συμμετοχή του Δήμου ως εταίρου της Α.Σ. με την επωνυμία «Κίνηση Συνεργασίας Αναπτυξιακή Σύμπραξη-Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία» για την υλοποίηση του έργου «Δημιουργώ» στο πλαίσιο υλοποίησης των αιτήσεων χρηματοδότησης «τοπικών σχεδίων για την απασχόληση προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» (ΤοπΣΑ).

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου