.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Ένωση Δημοτών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Δελτίο Τύπου Εγκαινίων Εκλογικού κέντρου και μια δική μου διευκρίνιση...



Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας  Ένωση Δημοτών  και ο υποψήφιος Δήμαρχος Λύσσανδρος Γεωργαμλής  πραγματοποίησαν την Δευτέρα 28/4/2014 τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στην Πλατεία Πατριάρχου, σε μια μεγάλη συγκέντρωση όπου πλήθος κόσμου έδωσε τον αέρα της Νίκης.


 Το παρόν έδωσαν οι παλαίμαχοι της Α.Ε.Κ.

Μαύρος Θωμάς (υποψήφιος με την Ένωση Δημοτών)
Σιμιγδαλάς Μιχάλης (υποψήφιος με την Ένωση Δημοτών)
Σταθόπουλος Νίκος (υποψήφιος με την Ένωση Δημοτών)
Ατματζίδης Ηλίας (υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον κο Σγουρό)
Μανωλάς Στέλιος
Γιώργος Καραφέσκος
Κοσμάς Πεσιρίδης
Χρήστος Αντωνόπουλος
Καλιντέρογλου
Σεραφείδης Στέλιος
Σεβαστόπουλος Νίκος

Από το volley της Α.Ε.Κ. ήταν οι:

Μαντέκας Γιαννης (αρχηγός)
Φλαούνας Άκης (προπονητής)
Μακρής Μάνος (γενικός αρχηγός)

Μαζί μας ήταν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι:

Καμπούρης Μάνος (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.)
Παλάσκας Πάνος (Κουμουτσάκος)
Καβαθάς Τρύφωνας (Σγουρός)

Την εκδήλωση προλόγισε ο Χρήστος Παναγόπουλος , πρώην διευθυντής της Ελευθεροτυπίας και της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, υποψήφιος με την Ένωση Δημοτών. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο  Γιάννης Αϊβάζης πρώην παίκτης αθλητής του handball  της  Α.Ε.Κ.  και υποψήφιος με την  Ένωση Δημοτών.

Με εκτίμηση,

        Ο επικεφαλής                                          Ο γραμματέας
ΛΥΣΣΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗΣ                       ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ




Για την ενημέρωση των αναγνωστών, της Ένωσης Δημοτών Φ.Χ. αλλά και για την αποκατάσταση της αλήθειας, θέλω να πω τα παρακάτω:

Με το Λύσσανδρο Γεωργαμλή και πολλούς άλλους, μέλη, οπαδούς και φίλους του συνδυασμού, γνωριζόμαστε πολύ ή λιγότερο καλά και ως πρόσωπα μου είναι από αγαπητοί ως συμπαθείς. Με αυτή την έννοια είμαστε φίλοι ή μας συνδέουν παρόμοια συναισθήματα.


Η παρουσία μου στη συγκέντρωση του συνδυασμού, είχε αποκλειστικά να κάνει με την ενημέρωση των αναγνωστών του ιστοχώρου (krisseis.blogspot.com) που διαχειρίζομαι. Δεν παραβρέθηκα δηλαδή στη συγκέντρωση ως οπαδός της παράταξης, ή για να αγρέψω ψήφους ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή». Εξάλλου οι δημόσια διατυπωμένες απόψεις μου σε βασικά ζητήματα για την πόλη, όπως το σχεδιαζόμενο γήπεδο της ΑΕΚ, είναι διαμετρικά αντίθετες με εκείνες της «Ένωσης Δημοτών Φ.Χ.».


Πιστεύω πως με καλή πρόθεση στο δελτίο τύπου αναφέρθηκε πως παραβρέθηκα ως εκπρόσωπος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. την οποία δεν εκπροσωπώ γιατί απλούστατα δεν ανήκω σε αυτήν, αλλά υποστηρίζει το συνδυασμό με τον οποίο είμαι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές. 


Ωστόσο αυτή η αναφορά με εκθέτει. Πρωτίστως σε όσους με είδαν στη συνέχεια της μέρας να παρευρίσκομαι για τον ίδιο λόγο στις συγκεντρώσεις του Γιώργου Αράπογλου, της Ευτυχίας Γαϊτανά, και του Απόστολου Κόντου. Μόνο για Ο.Φ.Α. (όπου φυσάει ο άνεμος) δε φημίζομαι και δε σκοπεύω να το κάνω τώρα στα γεράματα…  

Μανώλης Καμπούρης










1 σχόλιο:

  1. Για να σας εκθέσουν το έκαναν κ. Καμπούρη. Οι άνθρωποι είναι η συνέχεια της Καλημέρας. Τι άλλο εκτός από κουτοπονηριές μπορούσαν να κάνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή