.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

To TV3 της Τηλεόρασης της Καταλονίας στην Νέα Φιλαδέλφεια


Αναδημοσίευση από το juanitalaquejica.blogspot.com της συμπολίτισσας μας Ιωάννας Τζαβάρα (Juanita La Quejica) που ήταν η ψυχή αυτής της συνέντευξης. Περισσότερα θα γράψω σε άλλη ανάρτηση που θα ακολουθήσει.

Συνεργείο του καναλιού TV3  της Τηλεόρασης της Καταλονίας επισκέφθηκε χθες την Πόλη μας, με σκοπό να πάρει συνέντευξη από τους ανθρώπους της Λαϊκής Συνέλευσης, σχετικά με την προσπάθειά τους να διοργανώσουν ένα Κοινωνικό Ιατρείο στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Παραγωγός η Adriana Martínez Guerrero, εκδότρια του δίγλωσσου πολιτιστικού περιοδικού Sol Latino και διευθύντρια του ΛΕΑ - Ιβηροαμερικανικού Φεστιβάλ Λογοτεχνίας στην Αθήνα. 

Ευχαριστώ πολύ τον Μάνο Καμπούρη του blog ΚΡΙΣΕΙΣ ... ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, γιατί μέσα από δική του ανάρτηση δόθηκε η αρχική αφορμή για την συνέντευξη. Επίσης, τον ευχαριστώ άλλη μια φορά για τις φωτογραφίες που τράβηξε και μας "δάνεισε".

Un equipo de TV3 Televisió de Catalunya, acaba de visitar mi barrio (Nea Filadelfia) para entrevistar a las personas de la Asamblea Popular, que están dispuestos a organizar una clínica social autogestionada, para seguir prestando apoyo a los que han sido excluidos de la sanidad pública.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου