.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πως αντιμετώπισε ο ηλεκτρονικός της ΑΕΚ τύπος και όχι μόνο, το αποτέλεσμα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 2

Το όνειρό μας θα γίνει πραγματικότητα!

Μετά την αρχική χθεσινοβραδινή παγωμάρα με τα αποτελέσματα των εκλογών (όπως στους περισσότερους από εσάς πιστεύω) ήρθε δικός μου προσωπικός σκεπτικισμός όσον αφορά το αύριο των διεργασιών της Αγιάς Σοφιάς, μέχρι αργά τα ξημερώματα.





Περάσανε από το μυαλό μου όλα όσα ονειρεύτηκα όλο αυτό το χρονικό διάστημα, να ξεκινήσουν οι εργασίες για την Αγιά Σοφιά μας,να δω τις μπουλντόζες μέσα, να αρχίσει να γίνετε πραγματικότητα το όνειρο μας. Η ανέγερση του σπιτιού όλων των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ.

Προσπάθησα να χαλαρώσω, να δω τα πράγματα όχι με το συναίσθημα αλλά με την λογική. Και κατέληξα στα εξής συμπεράσματα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας επειδή μπορώ να ξέρω οτι οι περισσότεροι θα νιώθετε όπως εγώ.

1) Έχουν όλα δρομολογηθεί εδω και καιρό,απλά απομένουν κάποιες λεπτομέρειες σημαντικές μεν, αλλά και αυτές δρομολογημένες λίγο πριν την έκδοση των αδειών.

2) Δεν υπάρχει περίπτωση ένας τόσο έξυπνος και πετυχημένος επιχειρηματίας όπως ο Δημήτρης Μελισσανίδης να μην προέβλεψε κάποια στραβή…… όπως και έγινε στις χθεσινές εκλογές, για αυτό άλλωστε είχε προνοήσει να γίνουν όλες οι διεργασίες που αφορούσαν Δήμο και Περιφέρεια από πριν.

3) Η ΑΕΚ δεν έχει στο τιμόνι της τον Γρανίτσα που ήθελε να κάνει ένα εμπορικό κέντρο μαζί με ένα γήπεδο, αλλά ένα καθόλα νόμιμο έργο, με όλους τους συντελεστές δόμησης να είναι νόμιμοι, εγγυημένη την χρηματοδότηση, αλλά και την έγκριση όλων των συναρμόδιων Υπουργείων-Δήμου-Περιφέρειας.

Με όλες αυτές τις σκέψεις να βασανίζουν το μυαλό και την ψυχή μου,λοιπόν ξημέρωσε χωρίς να το καταλάβω, αλλά με ένα χαμόγελο αισιοδοξίας αλλά και με την πίστη οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να σταματήσει το όνειρο εκατομμυρίων ΕΝΩΣΙΤΩΝ.

Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Μιχάλης Μικελλής aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου