.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

3ο Γυμνάσιο: Αρνητική η απάντηση για επισκευές από το υπουργείο



Αρνητική όπως είναι φυσικό, ήταν η απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την επισκευή του 3ου Γυμνασίου. 

Η λογική του… αγώνα αιρετών τύπου Γαϊτανά, που είναι ερωτευμένοι με την αλληλογραφία και νοιάζονται μόνο για τις εντυπώσεις, έχει προβλεπόμενα αποτελέσματα. 

Το υπουργείο που υπογράφει τυφλά όταν πρόκειται για ζητήματα επιχειρήσεων της κεφαλαιοκρατίας, όπως το σχέδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ του κ. Μελισσανίδη, δε διαθέτει κονδύλια για επισκευές σχολείων που προέρχονται από φυσικές καταστροφές! Το αστείο είναι ότι η αρνητική απάντηση έρχεται από την Ειδική υπηρεσία προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη». Σκέψου να μην ήταν… αειφόρος η ανάπτυξη!


Το κοινό που υπάρχει ανάμεσα στην κυβέρνηση και τη διοίκηση του Δήμου, είναι ότι υπηρετούν την ίδια πολιτική. Μια πολιτική που αδιαφορεί όχι μόνο για τους πολίτες, αλλά ακόμη και για τους μαθητές των σχολείων. Το επίσης αναπόφευκτα κοινό που έχουν, είναι η προθυμία τους να υπηρετήσουν τις επιχειρήσεις των μεγάλων αφεντικών της χώρας και της πόλης μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση Μελισσανίδη, που τρέχουν ως κολαούζοι πίσω του για να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία του, αν είναι δυνατό πριν την εκφράσει!

Όσο οι πολίτες παραμένουν στον καναπέ, τόσο ανεμπόδιστα θα δρουν τα συμφέροντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου