.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Αυτά που φημολογούνται και μας κρύβουν για το φουγάρο, λίγα-λίγα ομολογούνται...

Σχολείο ή προπονητήριο της ΑΕΚ σκεπαστό με ένα τεράστιο μπαλόνι;

        
Για όσους δε γνωρίζουν, αυτός είναι ο χώρος δίπλα στο άλσος που ανήκει στον ΟΣΚ και διεκδικεί η ΑΕΚ.


Συνέντευξη έδωσε ο κ. Αλέξης Αλεξίου του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ στο ΑΕΚ 365. Σε αυτήν αποκαλύπτει τις επιδιώξεις της ΑΕΚ για το χώρο του ΟΣΚ που τον τελευταίο καιρό αποκαλούμε "φουγάρο".



Έτσι εξηγούνται τα έργα που ξεκίνησαν στο χώρο, αλλά και τα... ανεξήγητα που ακολούθησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και φυσικά αποκαλύπτεται τι πρόκειται να ακολουθήσει μετά τις εκλογές ανάλογα ποιους θα εκλέξουμε...

Παραθέτω το απόσπασμα της συνέντευξης που αφορά τη Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα.

"Τώρα, όσον αφορά το μπαλόνι, και σε παραγγελία προέβημεν το περασμένο καλοκαίρι και εξοπλισμό αγοράσαμε. Δυστυχώς, παρά τις επαφές που κάναμε και με την κ. Αποστολάκη, που συνέδραμε όσο της επέτρεψαν οι δυνατότητες της, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί λύση για χρήση κάποιων από τους χώρους που ζητήσαμε, π.χ. στο Φουγάρο, στον Κόκκινο Μύλο κλπ.
Αυτό που κάνουμε είναι να παρακολουθούμε τις εξελίξεις για να μπορέσουμε να επέμβουμε εάν είναι εφικτό. Παράλληλα βέβαια ψάχνουμε συνεχώς για χώρους για τις ακαδημίες και τις υποδομές.
Αν μη τι άλλο, προσπαθούμε." 


Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ

Κι εδώ μπορείτε να δείτε τις μακέτες που έχουν φτιαχτεί σύμφωνα με την άδεια οικοδομής που έχει εκδοθεί εδώ και δυο σχεδόν χρόνια, χωρίς η Δήμαρχος και ο Δήμος να κάνουν τίποτα! 

1 σχόλιο:

  1. Αυτος ηταν ο λογος που εγινε εκλογικο πραξικοπημα στο αθλητικο σωματειο Ατταλος χθες βραδυ και εβαλαν στο συμβουλιο υποψηφιο δημ συμβουλο του Αραπογλου για να παραδοση το χωρο στην ΑΕΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή