.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Ενημέρωση από το "Κίνημα Δεν Πληρώνω" για ανακριβές δημοσίευμα μας



Δημοσιεύουμε τη διάψευση, και παρακαλούμε πολύ με κάποιο τρόπο να συνεννοηθείτε μεταξύ σας. Για να μπορούμε να προβάλουμε τις δραστηριότητες σας, χωρίς να είμαστε αναγκασμένοι εμείς ως τρίτοι να λύνουμε τις διαφορές σας. 

Γράφω έτσι γιατί από την εικόνα που έχω, είστε όλοι αγωνιστές που για κάποιους ιδεολογικούς και πολιτικούς λόγους διαφωνήσατε. Καμιά πλευρά δε βοηθάει αυτή η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω. Ούτε κι όσους θέλουμε να προβάλουμε τις απόψεις και τις προσπάθειες σας.

Ελπίζω να μη παρεξηγηθούν όσα έγραψα, αλλά επειδή το πρόβλημα έχει πλέον δημόσιο χαρακτήρα, φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει κάτι που να γράφω και να θίγει οποιαδήποτε πλευρά…



"Το δημοσίευμα σας είναι ανακριβές. Το Κίνημα Δεν Πληρώνω ΔΕΝ στηρίζει Δούρου και Σακελλαρίδη





Το δημοσίευμα σας περί στήριξης του Κινήματος Δεν Πληρώνω σε Δούρου και Σακελλαρίδη είναι ανακριβές. Μια μικρή ομάδα τεσσάρων ατόμων, διαγραφέντων από το Κίνημα μας, με κατεύθυνση προς τον Σύριζα, έχει στείλει πλαστογραφώντας τον τίτλο του Κινήματος το κείμενο που αναρτήσατε. Σας στέλνουμε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω. Παρακαλούμε προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Για οποιαδήποτε  διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον πρόεδρο του Κινήματος Δεν Πληρώνω, Βασίλη Παπαδόπουλο, στο 6946738344.

Από το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Δεν Πληρώνω .

Κεντρικά γραφεία: Καυτατζόγλου 8, Πατήσια, 11144

τηλ. 211 0192839 , epitropes2010@gmail.com  www.kinimadenplirono.eu

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ: Από την Σκύλλα και την Χάρυβδη διαλέγουμε τον αγώνα για κοινωνική απελευθέρωση- Γιατί δεν στηρίζουμε Δούρου και Σακελλαρίδη

 

 Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές  εκλογές του β΄γύρου    το Κίνημα Δεν Πληρώνω δεν στηρίζει  τους υποψήφιους του Σύριζα, Ρένα Δούρου και Γ. Σακελλαρίδη.

Όχι στα ψευτοδιλήμματα του μικρότερου κακού.
 
Μια μικρή ομάδα ανθρώπων, πρώην μελών του Κινήματος Δεν Πληρώνω, αυτοχαρακτηριζόμενοι σαν Συνέλευση των Μελών (;) του  Κινήματος Δεν Πληρώνω, προσφέρουν πρόθυμες υπηρεσίες στους απανταχού εκλεκτούς υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Άτομα που έχουν  τεθεί εκτός Κινήματος για τραμπουκισμούς ενάντια σε συναγωνιστές και αντικαταστατικές συμπεριφορές,  περιφέρουν την δημοφιλή και τιμημένη σημαία του Κινήματος Δεν Πληρώνω, σαν σημαία ευκαιρίας στις καθεστωτικές διαχειριστικές ορέξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Παλιότερα είχαμε τη Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα , την Πεντέλη, τα Βριλήσσια, την Κοζάνη κα.
Πρόσφατα έχουμε την στήριξη, από τους καπηλευτές αποστάτες, στο Σύριζα στην Αθήνα και την περιφέρεια με την Ρ. Δούρου.
Φαίνεται καθαρά ότι στόχος αυτών των πρώην μελών μας  είναι όχι η εξυπηρέτηση των αναγκών των   πολιτών,  αλλά η μικροπολιτική  εξαργύρωση των αγώνων εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών που στήριζουν και αγωνίζονται πάνω στις αρχές και τα οράματα του Κινήματος Δεν Πληρώνω. 
Ποιός θα ξεχάσει, στο πολιτιστικό κέντρο της Φιλαδέλφειας,  την κυρία Δούρου, με το αλαζονικό ύφος της, να χαρακτηρίζει περιφρονητικά "μουσάτους" τον Άρη Βελουχιώτη και τον Τσέ Γκεβάρα; 
Ποιός θα ξεχάσει τους νεκρούς διαδηλωτές στη Βραζιλία της προέδρου Ρούσεφ, ομοϊδεάτισας του Α.Τσίπρα και της Ρ.Δούρου από τις "ροζ" δυνάμεις καταστολής;

Όπως έχουμε ξαναγράψει, η διαφαινόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές έχει γίνει πόλος έλξης για ποικίλης προέλευσης οπορτουνιστές.
Έτσι μετά την "διεύρυνση" με ότι πιο δυσφημισμένο από το αποδομημένο σάπιο ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ , για τους δικούς του λόγους, επιχειρεί μια άλλη διεύρυνση προς τα "αριστερά" του.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω πάντα υπήρξε στόχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Προσπάθησε αρχικά να το ενσωματώσει και όταν   συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τα στελέχη του Κινήματος Δεν Πληρώνω, προσπάθησε να το διαλύσει.
Επανειλημμένα αντιμετωπίσαμε τις λυσαλέες προσπάθειες του  Σύριζα ενάντια στο Κίνημα μας, ιδιαίτερα τις παραμονές των εκλογών.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω πάντα πάλευε και παλεύει πάνω σε θέματα αρχών ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα . Ο ανειρήνευτος αγώνας μας για ελεύθερους δρόμους χωρίς διόδια, για ελεύθερη πρόσβαση όλων των πολιτών στα δημόσια κοινωνικά αγαθά (παιδεία, υγεία, ρεύμα, νερό κλπ) και για πολιτική ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, έμπαινε εμπόδιο στην πολιτική παζαρεμάτων του Σύριζα με τους ισχυρούς.

Την ώρα που τα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω οδηγούνταν στα δικαστήρια από το κράτος των μεγαλοεργολάβων,  πρωτοκλασάτα στελέχη του Σύριζα έδιναν «γη και ύδωρ»  σε συναντήσεις με τους μεγαλοεργολάβους διώκτες του Κινήματος μας.
Οι πράξεις πολιτικής ανυπακοής του Κινήματος Δεν Πληρώνω που μας οδήγησαν σε δεκάδες δίκες, ταυτόχρονα αύξησαν την αποδοχή μας  σε ευρύτατα στρώματα της κοινωνίας.

Δεν είναι καθόλου τυχαίος ο χρόνος που επιλέχτηκε για να επιτεθεί ο Σύριζα στο Κίνημα μας.   
Είχαμε δύο φορές απόπειρες  προσάρτησης ή διάλυσης  ενάντια στο Κίνημα  Δεν Πληρώνω   παραμονές εκλογών.  Την πρώτη, τις παραμονές των εκλογών του 2012 και την πρόσφατη, τώρα,  λίγο πριν τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές.
Οι αποστάτες "μαθητευόμενοι μάγοι", που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τον Σύριζα και την δημοφιλία του Κινήματος Δεν Πληρώνω, θα διαπιστώσουν σύντομο ότι όποιος δεν έχει αρχές έχει τέλος. 
Οι παλιές καραβάνες του Σύριζα αλλά και οι μεταγραφέντες από το Πασόκ δεν είναι για τα μέτρα τους στα παιχνίδια της μικροπολιτικής χειραγώγησης.
 
 
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω κάνει τις οποιεσδήποτε συμμαχίες του πάντα πάνω σε αρχές και αποκλειστικά  μέσα από συλλογικές διαφανείς διαδικασίες  των  αρμοδίων  οργάνων του κόμματος.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω στέκεται αταλάντευτα ενάντια στις λογικές και τα άτομα  που προωθούν πρακτικές διάλυσης και ενσωμάτωσης μας  σε κόμματα διαχείρισης ενός παρακμασμένου συστήματος  που έχει οδηγήσει σε όλεθρο ολόκληρη την κοινωνία.
Κύριος γνώμονας  είναι το καλό του 99% του λαού και όχι οι όποιες μικροπολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες  κάποιων ατόμων.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
 Κεντρικά γραφεία: Καυτατζόγλου 8, 1ος όροφος, Πατήσια, 111 44, Αθήνα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου