.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ο Γενικός Αρχηγός Σπύρος Παπαϊωάννου λόγω φόρτου εργασίας ζήτησε να αντικατασταθεί, κάτι που θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. του σωματείου.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. της «Μάνας» ΑΕΚ 

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το δελτίο Τύπου της Ερασιτεχνικής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα 29 Μαΐου το Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνική ΑΕΚ παρουσία των κ.κ. Κοτσάτου, Αλεξίου, Ασλανίδη, Ανατολιωτάκη, Κατσαδήμα, Μπέρκοβιτς, Βάσσιου, Γεωργατζόγλου, Μάρκου, Παπαϊωάννου, Γ.Χήνα και με απόντες τους κ.κ. Λαζόπουλο, Αγγελόπουλο, Καρρέρ και Χατζηπαντελή.

Ο πρόεδρος του σωματείου Κωνσταντίνος Κοτσάτος ζήτησε από το Συμβούλιο λόγω αυξημένου επαγγελματικού φόρτου να παραδοθεί η προεδρία της Ερασιτεχνικής στον έμπιστο και άμεσο συνεργάτη του Αλέξη Αλεξίου. Το αίτημα του έγινε δεκτό ομόφωνα από τα παρόντα μέλη. Χρέη Γενικού Γραμματέα θα εκτελεί ο Γιώργος Κατσαδήμας, όπως αποφασίστηκε.


Αποφασίστηκε όπως η Γενική Συνέλευση που θα αφορά την ΠΑΕ ΑΕΚ και την ΚΑΕ ΑΕΚ να πραγματοποιηθεί στις 13 Ιουνίου, ενώ λίγες ημέρες μετά θα ακολουθήσει η ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση του σωματείου.

Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ανακοινώνει ότι έχει βρεθεί ήδη στέγη για τα γραφεία του σωματείου σε κτίριο ιδιοκτησίας Ενωσίτη παράγοντα κοντά στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ η μόνιμη μετεστέγαση τους θα πραγματοποιηθεί σε άλλο κτίριο με την ενιαία και αδιαίρετη ΑΕΚ. Η παραίτηση του αντιπροέδρου και μέλους του Δ.Σ. Δημήτρη Λαζόπουλου δεν συζητήθηκε, από την στιγμή που το σωματείο δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για κάτι τέτοιο. Τέλος, ο Γενικός Αρχηγός Σπύρος Παπαϊωάννου λόγω φόρτου εργασίας ζήτησε να αντικατασταθεί, κάτι που θα συζητηθεί στο επόμενο Δ.Σ. του σωματείου.

Διοικητικό Συμβούλιο ΑΕΚ».

πηγή:  aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου