.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Πλημμύρισε από κόσμο η Πλατεία της Νησίδας στη συγκέντρωση του «Ζούμε μαζί» και του Απόστολου Κόντου!



 Όσο κι αν ανάτρεξα στη μνήμη μου, δε θυμάμαι να έχω δει περισσότερο κόσμο σε προεκλογική συγκέντρωση στην περιοχή! Δυστυχώς η Πλατεία έχει άθλιο φωτισμό, και το φλας της μηχανής μου είναι αδύνατο, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να φανεί σε όλη την έκταση ο κόσμος που παραβρέθηκε.






























































4 σχόλια:

  1. Ιωάννα Ν.Τζαβάρα (Juanita La Quejica)11 Μαΐου 2014 στις 5:22 μ.μ.

    Ευχαριστούμε πολύ για την φωτογραφική κάλυψη, που δίνει μια πρώτη εικόνα από το τί ζήσαμε χθες βράδυ: μια προεκλογική ομιλία "άλλων εποχών" σε κόσμο και σε παλμό.
    Χωρίς ίχνος υπερβολής.
    Χθες βράδυ, στη Νησίδα της Νέας Φιλαδέλφειας, σε μια περιοχή αρκετά "ξεχασμένη" από τους εκάστοτε τοπικούς άρχοντες, σε μια όμορφη μεγάλη κεντρική πλατεία που την "μαυρίζει" ένας πυλώνας της ΔΕΗ, ο Απόστολος Κόντος "έδωσε τα ρέστα του".
    Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να γίνει, όταν τα στελέχη που έχει επιλέξει από την συγκεκριμένη γειτονιά, είναι από τα καλύτερα του συνδυασμού Ζούμε Μαζί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με κάποιον τρόπο έπρεπε να απαντήσει και αυτός μετά το πλήγμα που δέχθηκε και όσα ήρθαν στο φως για τον συνεργάτη του τον Παπανικολάου. Πραγματικά έδωσε τα ρέστα του και κινητοποίησε όλη τη φιλαδελφεια και Χαλκηδόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άλλοι συνδυασμοί κρατάνε και τα ρέστα η δεν μπορούν να κινητοποιήσουν η τρώνε το φτύσιμο της αρκούδας. Το τεστ είναι πολλαπλής επιλογής διαλέξτε μία η παραπάνω σωστές απαντήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ομιλίες γίνονται για να σε ακούσουν οι περίοικοι της κάθε γειτονιάς. Ποιος ο λόγος να σε ακούνε παντού οι ίδιοι και οι ίδιοι; Αλλοι συνδυασμοί προφανώς προτιμησαν την ουσία και όχι τις εντυπώσεις! Κυριακή κοντή γιορτή...Θα φανεί η γύμνια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή