.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Το έγγραφο του Δήμου με το οποίο ζητάει άρση της επικινδυνότητας σχολικού κτιρίου με απίστευτο αιτιολογικό!



Αυτά που συμβαίνουν στο Δήμο μας, είναι αδύνατο να έχουν συμβεί σε οποιοδήποτε άλλο Δήμο του κόσμου. 

Οι μαθητές, οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί, είναι ανάστατοι μετά την αποκάλυψη που έγινε χάρη στην εγρήγορση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων! Εδώ και 6 μήνες έχει χαρακτηριστεί από την Πολεοδομία ετοιμόρροπο το κτίριο του 3ου  Γυμνασίου! Και ο Δήμος μας με έγγραφο του ζητάει να αρθεί ο χαρακτηρισμός, με το αιτιολογικό πως υπάρχει οικοδομική άδεια για να χτιστεί άλλο κτίριο!

Αρχικά παραθέτουμε το έγγραφο του Δήμου


3 σχόλια:

  1. η ενωση να αφησει τα παιχνιδια με το σχολειο,οσο ηταν ο τομπουλογλου φαβορι πριν απο το δυσαρεστο γεγονος ο κυριος ανεμογιαννης μουγκα στη στρουγκα,φυτευαμε λουλουδακια,μετα πηγαμε στο συριζα και ξαφνικα ανακαλυψαμε οτι το σχολειο ειναι ακαταλληλο.μαυριστε ολους που ηξεραν και το εκαναν γαργαρα.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΥΧΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ.και κατι αλλο ποσοι ειναι γονεις μαθητων στο Δ.Σ της ενωσης????θα θελαμε να μαθουμε ονομαστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eπειδή έχω αποκτήσει προσωπική αντίληψη γιατί παρακολούθησα και τη χτεσινοβραδινή συγκέντρωση στο "Κουντουράς", και τη σημερινή απόπειρα συνεδρίασης της Σχολικής Επιτροπής.
      Γαι την έκθεση επικινδύνου ο κ. Ανεμογιάννης δεν ήταν σε θέση να γνωρίζει και συνεπώς να κρύβει οτιδήποτε σχετικό.
      Γνώριζαν διαπιστωμένα μόνο η Δήμαρχος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, η Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου χωρίς να ξέρει τη συνέχεια, ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Ταυρόπουλος. Όλοι οι άλλοι και φυσικά ο κ. Ανεμογιάννης όχι μόνο αρνούνται ότι γνώριζαν, αλλά και προκύπτει από τις μαρτυρίες και τις παραδοχές των παραπάνω ότι είχαν άγνοια.
      Ο κ. Ανεμογιάννης αυτές τις μέρες πρωτοστατεί από τη θέση που έχει στην Ένωση Γονέων και τη Σχολική Επιτροπή, και μαζί με πολλούς άλλους δίνει μάχη για την υπόθεση του 3ου Γυμνάσιου και των μαθητών του.
      Δημοσίευσα για πολλοστή φορά σχόλιο που προφανώς προέρχεται από συγκεκριμένο πρόσωπο κατά του κ. Ανεμογιάννη. Το τμήμα του σχολίου που αφορά στην καλύτερη περίπτωση ανακρίβεια, το διορθώνω. Θα έλεγα επίσης ότι καλό είναι, να είμαστε προσεχτικοί όταν αποδίδουμε βαριές ευθύνες ελαφρά τη καρδία, ανώνυμα οι οποίες αποδίδονται σε πρόσωπα με ονοματεπώνυμο.
      Όλα αυτά γιατί δε θέλω να κόβω σχόλια...

      Διαγραφή
    2. "Γνώριζαν διαπιστωμένα μόνο η Δήμαρχος, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, η Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου χωρίς να ξέρει τη συνέχεια, ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Ταυρόπουλος."


      Eυτυχία Γαϊτανά - Νεα προοπτική ΜΑΥΡΟ
      Νίκος Παπανικολάου - Ζούμε Μαζί Απόστολος Κόντος ΜΑΥΡΟ

      Δε θα παίζετε εσείς με τις ζωές των παιδιών μας κύριοι!

      Διαγραφή