.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Όλα κρίνονται στη Βουλή

Ο προβληματισμός και η στεναχώρια από τα αποτελέσματα της εκλογικής μάχης, τόσο στον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας όσο και στην Περιφέρεια Αττικής, δεν αλλάζουν τα πλάνα των ανθρώπων της ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Goal, αναφέρεται στο γεγονός ότι στην ΑΕΚ συνεχίζουν κανονικά για το γήπεδο...

Το αίσθημα της ανησυχίας έχει εξαληφθεί, καθώς στην Ενωση γνωρίζουν πολύ καλά πως όλα θα κριθούν στη Βουλή. Το πρωί της Πέμπτης θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής που αφορά το χτίσιμο της «Αγια-Σοφιάς» και μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα τεθεί προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής.


Οι εκλογές ανήκουν στο παρελθόν και από τη στιγμή που δεν εκλέχθηκαν τα πρόσωπα που στήριζαν οι «κιτρινόμαυροι», αυτό που προέχει για την ομάδα είναι το επόμενο βήμα. Η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν δεν πρόκειται να προκύψει κάποιο πρόβλημα ούτε από την πλευρά της δημοτικής αρχής ούτε από την περιφέρεια. Αυτήν την πληροφόρηση έχουν οι άνθρωποι της Ενωσης και θεωρούν πως το έργο δεν μπορεί να σταματήσει είτε από μία είτε από την άλλη πλευρά.

Χθες το μεσημέρι εξάλλου έγινε γνωστό ότι η πρώτη συνεδρίαση της διαρκούς επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για το συγκεκριμένο νομοσχέδιο ορίστηκε να γίνει στην αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνσταντίνου Τσαλδάρη», στις 11 το πρωί της Πέμπτης (29/5) αντί για το πρωί της Τετάρτης που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Η συγκεκριμένη αλλαγή δεν επηρεάζει σε τίποτα τον προγραμματισμό που έχει γίνει, αφού είναι γνωστό ότι απαιτούνται τέσσερις συνεδριάσεις πριν πάει το νομοσχέδιο για ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

πηγή:  aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου