.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Original: Κατά τύχη δεν είχαμε θύματα!

Αναδημοσιεύω από το aek-live.gr. 
Το δημοσίευμα είναι σχετικό με τα επεισόδια που υπήρξαν στον τελικό του χαντμπολ μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη Άργους, ο οποίος δεν πραγματοποιήθηκε τελικά!

Θέση κατά της Αστυνομίας για την αλόγιστη χρήση βίας στην Κυψέλη πήρε και η Original με ανακοίνωσή της. 

Αναφέρει πως κατά τύχη δεν είχαμε θύματα, ενώ κρούει και τον κώδωνα του κινδύνου στους υπεύθυνους (εδώ γελάμε) για το μέλλον.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Άλλη μια μέρα ωμής ΒΙΑΣ. Άλλη μια μέρα που αποδεικνύεται περίτρανα πως τη λέξη ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ που ακολουθεί το ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ δεν τη λέμε τυχαία ,δεν τη λέμε άδικα.
Δολοφόνος είναι αυτός που σε ένα κλειστό γήπεδο γεμάτο κόσμο ,ανάμεσα στον οποίο πολλά μικρά παιδιά,ηλικιωμένοι άνθρωποι ,έγκυες γυναίκες και σύζυγοι αθλητών ,ρίχνει χωρίς δισταγμό δακρυγόνα και χτυπάει αδιάκριτα όποιον βρει μπροστά του,εμποδίζει άτομα με εισιτήρια στα χέρια να εισέλθουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και συλλαμβάνει αδιάκριτα κόσμο που διαπράττει το «ειδεχθές έγκλημα » να προσπαθεί να προσεγγίσει το κλειστό της Κυψέλης.
Από τις δυνάμεις των ΜΑΤ δεν περιμέναμε κάτι άλλο. Όπως λέει και το τραγούδι «υπακούνε σε άστρα, γουρουνάκι στη γάστρα».Αυτά τα «άστρα» είναι που έδωσαν την εντολή να σηκωθούν τα γκλοπ και να βγει από την τσάντα το χημικό του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ. Σήμερα ήταν τυχεροί γιατί από το γήπεδο τα παιδιά ,οι ηλικιωμένοι ,όλος ο κόσμος βγήκαν (καθαρά από σύμπτωση) ζωντανοί. Αύριο ,σε έναν άλλο αγώνα ίσως κάποιος δεν σταθεί τυχερός και τότε οι γνωστοί μαϊντανοί των τηλεπαραθύρων θα μας κάνουν πάλι κηρύγματα για τη «βία των γηπέδων και τους ανεγκέφαλους χουλιγκάνους που τη δημιουργούν», αλλά τότε ρε ξεφτίλες θα είναι αργά.
Χτυπάμε καμπανάκι κύριοι με τα αστέρια ,αρχηγοί ,υπαρχηγοί και παρατρεχάμενοι των γραφείων της ΓΑΔΑ :οι τακτικές που ακολουθείτε θα έχουν ολέθρια αποτελέσματα…


Υ.Γ.1:ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

Υ.Γ.2:Μ.Γ.Δ.(και επειδή είστε στούρνοι ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ).
ORIGINAL 21

πηγή: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου