.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Στρούγκα: ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 3/7 ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Την Παρασκευή 20/06 συνέβη στην Νέα Φιλαδέλφεια ένα πρωτόγνωρο γεγονός. Δεκάδες τραμπούκοι με διακριτικά της ΑΕΚ επιτέθηκαν στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο “Στρούγκα” με αφορμή την ενεργή συμμετοχή του στο Συντονιστικό Κατοίκων Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας, το οποίο επιδιώκει την πραγματοποίηση εκδήλωσης με θέμα το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αθήνας-Αττικής. Είχε προηγηθεί η επίθεση των ίδιων στην προσυγκέντρωση του Συντονιστικού έξω απ’ το δημαρχείο. Οι τραμπούκοι κυνήγησαν κόσμο στα στενά, εξαπέλυσαν επίθεση με πέτρες, τούβλα και επιχείρησαν να βάλουν φωτιά στον χώρο της Στρούγκας

Η Στρούγκα δέχτηκε επίθεση γιατί τόλμησε να πάρει θέση εναντίον των επιχειρηματικών συμφερόντων. Αυτό το σημάδι των καιρών μας δείχνει τη μοίρα που επιφυλάσσεται σε κάθε χώρο που αντιστέκεται και υψώνει το ανάστημά του απέναντι σε επιχειρηματικά συμφέροντα και κρατικές κομπίνες.

Ο κόσμος της Στρούγκας καλεί σε συγκέντρωση-πορεία στην πλατεία Πατριάρχου στις 3/7 στις 19.00, για να υπερασπιστεί τη θέληση του να αντιστέκεται σε οτιδήποτε είναι επιζήμιο για τους πολλούς και για να τονίσει το τρίπτυχο που την χαρακτηρίζει απ’ την έναρξη της λειτουργίας της το 2009:

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕ ΣΩΘΗΚΕ ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ
ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου