.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Ανοιχτή επιστολή της ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ

Αγαπητές συμπολίτισσες. Αγαπητοί συμπολίτες

Το τελευταίο διάστημα ζούμε ανεπίτρεπτες καταστάσεις, που βάζουν την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου σε κίνδυνο.

 
Ως ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ καταδικάζουμε απερίφραστα  οποιασδήποτε μορφής βία και από οπουδήποτε κι αν προέρχεται.

Πιστεύουμε ότι μόνο ενωμένοι και όχι διχασμένοι, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε εκείνα που αυτονόητα μας ανήκουν.

Οι θέσεις μας είναι, από την προεκλογική περίοδο, ξεκάθαρες, σε αντίθεση με τις θέσεις άλλων, που αλλάζουν καθημερινά και κατά το δοκούν…

Λέμε ναι στο γήπεδο της ΑΕΚ, είμαστε όμως κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε απόπειρα αλλοίωσης του Άλσους μας, του φυσικού πνεύμονά μας.

Παρακολουθούμε με απογοήτευση και σκεπτικισμό τις παλινωδίες του εν Δυνάμει Δημάρχου, που Από το προεκλογικό «Ναι μεν αλλά», πέρασε στην πλήρη αποδοχή και αμέσως μετά στο απόλυτο «όχι» του σχεδίου για το γήπεδο. Κάνοντας μάλιστα διαχωρισμό των φίλων της ΑΕΚ σε αντιφασίστες (όσους τον ψήφισαν) και σε ιδιωτικό στρατό (όσους επιθυμούν  να γίνει το γήπεδο). Το μόνο που επιτυγχάνει με αυτή την πρακτική, είναι να επιτείνει την πόλωση.

Παράλληλα με τις κινήσεις του σε διάφορα σχήματα («Φίλοι του Δάσους», Δύναμη Πολιτών, Κεντρικός ΣΥΡΙΖΑ, τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, Λαϊκή Συνέλευση, Συντονιστικό κατοίκων), σε συνδυασμό με τις αλλεπάλληλες συγκεντρώσεις και τις αλληλοσυγκρουόμενες ανακοινώσεις, αποπροσανατολίζει τους πολίτες, σχετικά με το Ρυθμιστικό Σχέδιο.

Ας αφήσει επιτέλους το κρυφτούλι ο κ. Βασιλόπουλος και ας βγει να πει ξεκάθαρα τις απόψεις του.

Εμείς ως ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ, θα διεκδικήσουμε ασυμβίβαστα και ανυποχώρητα, τη διαφύλαξη της περιουσίας της πόλης μας και τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, που παραλάβαμε από τους παππούδες μας και έχουμε χρέος να παραδώσουμε ακέραιη στα παιδιά μας.

2 σχόλια:

  1. "Λέμε ναι στο γήπεδο της ΑΕΚ, είμαστε όμως κάθετα αντίθετοι σε οποιαδήποτε απόπειρα αλλοίωσης του Άλσους μας, του φυσικού πνεύμονά μας".

    Αυτό ακριβώς δεν λέει και η παράταξη του Βασιλόπουλου ;;;;; Γιατί τότε ο ιδιωτικός στρατός του μεγαλοεπιχειρηματία έχει στοχοποιήσει μόνο τον δήμαρχο και την παράταξη της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μυαλο δεν βαζουνε ,μια ζωη βρωμια και προβοκατσια, λες δεν ειδαμε τους παραγοντες που πρωτοστατουσαν στο πογκρομ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή