.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ο Μελισσανίδης προσχώρησε σε κάποια τάση του ΣΥΡΙΖΑ ή τζάμπα το κόμμα του Τσίπρα έγινε ρόμπα;

Η εφημερίδα «Δρόμος της Αριστεράς» είναι ένα έντυπο φίλα προσκείμενο στο κόμμα της Κουμουνδούρου οπότε έχει ιδιαίτερη βαρύτητα  να διαβάζεις αρθρογράφο του όχι απλώς να επιτίθεται με δριμύτητα και να ειρωνεύεται παράλληλα την ηγετική ομάδα του Σύριζα, αλλά να προχωράει και σε διαπιστώσεις που ούτε ο .. Φαήλος Κρανιδιώτης  δεν θα έκανε για το κόμμα του Α. Τσίπρα.

Με αφορμή την τοποθέτηση του Σύριζα απέναντι στον Μελισσανίδη και στην κατασκευή του γημέδου της ΑΕΚ, στην Ν. Φιλαδέλφεια, ο αρθρογράφος του Δρόμου, Θεόδωρος Τσελέπης, αφού παραθέτει το σχετικό ρεπορτάζ, αναρωτιέται περιπαικτικά αν «ο Μελισσανίδης προσχώρησε σε κάποια τάση του Σύριζα, ή τσάμπα γίναμε ρόμπες». 


«Εδώ τα στοιχεία και τα δημοσιεύματα υπονοούν συναλλαγή με επιχειρηματία, κολλητό του Σαμαρά και λαθρέμπορο πετρελαίου», είναι η κατάληξη του κειμένου που αναφέραμε.

Παραθέτουμε όλο το άρθρο:


 Αμείλικτα ερωτήματα

Στην Αριστερά δεν κάνουμε συμβιΒασμούς. Δεν κάνουμε εκπτώσεις. Δεν υποκύπτουμε σε συμφέροντα, σε πιέσεις. Δεν τρομοκρατούμαστε από στρατούς οπαδών. Δεν στρογγυλεύουμε τις θέσεις μας για να κερδίσουμε ψηφοφόρους. 

«Η συμφωνία για τις τροπολογίες επιτεύχθηκε κατόπιν συνάντησης της AEK (Μελισσανίδης και αρχιτέκτονες, κατασκευαστές) με τον ΣΥΡΙΖΑ (Στρατούλης, Πάντζας)».

Ελευθεροτυπία, Παρασκευή 30/5/2014

Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν ομάδες. Δρούμε στην επιφάνεια. Δεν υπάρχουν μυστικές διαβουλεύσεις.Όλοι άσοι συμμετέχουμε στον ΣΥΡΙΖΑ από τον πρόεδρο του, μέχρι το τελευταίο μέλος του, έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια δικαιώματα. 

«Ο πρώτος που συναντήθηκε με τον Δ. Μελισσανίδη ήταν ο Αλέκοε Φλαμπουράρης. Ο Φλαμπουράρης δεν είναι απλώς ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα. Είναι σχεδόν ο μέντοράς του. Η δεύτερη συνάντηση έγινε παρουσία των επιφανών ΑΕΚτζήδων του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Στρατούλη και Γ. Πάντζα. 

Τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Α Μελισσανίδη, δεν το γνωρίζουμε. Όμως, με κάποιο μαγικό τρόπο, ενώ η ίδια η υποψήφια περιφερειάρχηε του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου είχε στηλιτεύσει την επιλογή του απερχόμενου περιφερειάρχη να διαθέσει 20 εκατ. ευρώ από το αποθεματικό της Περιφέρειας για την κατασκευή του γηπέδου, οι βουλευτές Γ Πάντζας, Ε. Αυλωνίτου και Δ. Στρατούλης έβγαλαν σχεδόν πύρινους λόγους στη Βουλή υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ, προτάσσοντας ααφαλώς κάποιες -μάλλον αυτονόητες- επιφυλάξεις για τα αντισταθμιστικά οφέλη και τα συμφέροντα της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Για να καταλάβετε σε τι κλίμα κινήθηκαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη σχετική συζήτηση στην αρμόδια Επιτροπή τηε Βουλής, έφτασε ο ηρόεδρος τηε Επιτροπής -και Βουλευτής της Ν.Δ.- Γ. Βλάχος να σχολιάσει ότι θα ήθελε ανάλογη ομοψυχία και σε άλλες συζητήσεις. Εμ, δεν έχουν οι άλλες συζητήσεις κοινό παρονομαστή όπω αυτή...».

Περιοδικό Unfollow Δευτέρα, 2/6/20)4

Στον ΣΥΡΙΖΑ στηρίζουμε το δίκιο. Είμαστε υπέρ της φροντίδας του περιβάλλοντος. Δεν θυσιάζουμε το περιβάλλον και την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων για κανένα επιχειρηματικό συμφέρον. 

«Λίγες μόλις μέρες μετά την ανάδειξη του Άρη Βασιλόπουλου σε δήμαρχο της πόλης και της Ρένας Δούρου σε περιφερειάρχη Αττικής, ξαφνικά στην ατζέντα των οπαδικών -και όχι μόνο- Μέσων μπήκε η "συμφωνία" του ΣΥΡΙΖΑ με την... ΑΕΚ. Τι ακριβώς συνέβη; Πότε επετεύχθη αυτή η "συμφωνία"; Ποιος συμφώνησε με ποιον; Τι θέση έχει ο (μεγαλο)παράγονταε τηε ΑΕΚ και (μεγαλο)επιχειρηματίας Μελισσανίδης σε αυτή τη συμφωνία;».

Δρόμος της Αριστεράς, 8/6/2014

Να συνεχίσω;Έχει κάποιο νόημα; Αν κάποιοι στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν πως το πρόβλημα είναι αν η Τζάκρη έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι βαθιά νυχτωμένοι. Ή ύποπτοι. Αν κάποιοι θεωρούν πως κάποια πράγματα διευθετούνται στο παρασκήνιο και δεν χρειάζεται να τα μαθαίνουμε όλα, μάλλον είναι σε λάθος κόμμα.Ή μήπως είμαι εγώ σε λάθος κόμμα;

Δεν ξέρω αν είμαι σε λάθος κόμμα, αλλά αυτό δεν είναι το κόμμα που ονειρεύτηκα. Όμως, δεν έχω σκοπό να τους το χαρίσω. Αλήθεια, ο Μελισσανίδηε προσχώρησε σε κάποια τάση, ή τζάμπα γίναμε ρόμπες...

Η Αριστερά πάντα ήταν ελλιπής, έως και γραφική, σε ό,τι έχει σχέση με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Όμως, εδώ δεν πρόκειται για κάποιο ρουσφετάκι που δεν θα δυσαρεστήσει τους οπαδούς της ΑΕΚ. Εδώ τα στοιχεία και τα δημοσιεύματα υπονοούν συναλλαγή με επιχειρηματία, κολλητό του Σαμαρά και λαθρέμπορο πετρελαίου. Και μένει να αποδειχτεί πολλαπλώς και καθαρά ότι δεν είναι έτσι. Οι απαντήσειε αναμένονται...

ΥΓ Οι χούλιγκαν της ΑΕΚ(;) που επιτέθηκαν και απειλούσαν τους πολίτες της Ν. Φιλαδέλφειας που αντιτίθενται στα σχέδια του Μελισσανίδη, έλεγαν: «Εμείς τα βρήκαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, εσείς γιατί ανακατεύεστε;».

πηγή:tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου