.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Περί νομιμότητας των σχεδίων για το γήπεδο

Πολλά γράφονται για το καταβληθέν σχέδιο του γηπέδου, ότι δηλαδή αφού θα ψηφιστεί αύριο (λέμε τώρα) θα είναι νόμιμο. Ό,τι ψηφίζεται στη βουλή λοιπόν είναι νόμιμο, άρα και το μνημόνιο είναι νόμιμο. Μια απλή προσφυγή ενός πολίτη στο ΣΤΕ ίσως κάνει το ζήτημα πιο πολύπλοκο από αυτό που μας παρουσιάζεται.

Μη ξεχνάμε ότι και οι προηγούμενες προσπάθειες ήταν συνεπικουρούμενες από κυβερνήσεις που οδήγησαν το θέμα ως εδώ, να μην έχει η ΑΕΚ γήπεδο, και περιμένουμε από παρόμοιες κυβερνήσεις να μας το λύσουν, ενώ η αντιπολίτευση είναι ο κακός της υπόθεσης…
Ας γίνω όμως εγώ ο κακός και ας θέσω το εξής ερώτημα: γίνεται γήπεδο στο υπάρχον οικόπεδο αντάξιο ενός σωματείου όπως η ΑΕΚ; Τελικά και ο Μελισσανίδης απάντησε «όχι» ζητώντας τα απαραίτητα 6 στρέμματα που του λείπουν. Ας αφήσουμε τα περί νομιμότητας και ας καταπιαστούμε με την πειθώ. Και δεν εννοώ τους προπηλακισμούς, εννοώ τον διάλογο. Για να πείσουμε όμως τους άλλους, πρέπει να έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, και ξαναρωτώ, το έχουμε; Περιμένω απαντήσεις.

Πάνος Παπαστεργίου – Καθηγητής Φιλολογίας

πηγή: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου