.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Tην Τετάρτη 2-7-14 η Ένωση Γονέων και ο Σύλλογος Γονέων του 3ου Γυμνασίου πραγματοποιούν συγκέντρωση - συζήτηση και μας καλούν



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τα Δ.Σ. της Ένωσης γονέων του Δήμου μας και του συλλόγου γονέων του 3ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας,
καλούν τους γονείς των μαθητών του 3ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας και μέσω των ΔΣ των Συλλόγων Γονέων των 4ου, 5ου, 6ου και 7ου Δημοτικών σχολείων και του 3ου Γυμνασίου της Νέας Φιλαδέλφειας του γονείς των μαθητών αυτών των σχολείων, όπως και τους ενδιαφερόμενους κατοίκους της περιοχής μας, την Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 3ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας «ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ» σε ενημέρωση - συζήτηση και λήψη αποφάσεων πάνω στο θέμα της ανέγερσης των κτιρίων του 3ου Λυκείου και 3ου Γυμνασίου. 

Η μαζική συμμετοχή γονέων και κατοίκων της περιοχής είναι απαραίτητη για να απαιτηθεί η ανέγερση των νέων κτιρίων των σχολείων αυτών για τα οποία έχει ήδη εκδοθεί η άδεια οικοδόμησής τους, αλλά μέχρι τώρα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ζητήσει την ανέγερσή τους.

Στη συζήτηση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι επικεφαλής ή εκπρόσωποι των παρατάξεων του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας.

Νέα Φιλαδέλφεια 24 Ιουνίου 2014
Τα Δ.Σ.

της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας
του Συλλόγου Γονέων 3ου ΓΕΛ Ν. Φιλαδέλφειας «ΜΙΛΤΟΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου