.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Μερικά ακόμη για τα παραμύθια της συνέντευξης ΑΕΚ-Μελισσανίδη 2

Μετά τις προηγούμενες σχετικές δημοσιεύσεις εδώ αναφερόμαστε σήμερα σε ένα παραμύθι ακόμη.



Ο κ. Ανδριόπουλος εκπροσωπεί ως γνωστό, την εταιρία που έχει προσληφτεί από το Δημήτρη Μελισσανίδη, για να σχεδιάσει και κατασκευάσει το γήπεδο της ΑΕΚ. 

Υπερασπιζόμενος τη δουλειά που του ανατέθηκε, ισχυρίστηκε πως η μελέτη του Δήμου για την αναζωογόνηση του άλσους που είχε γίνει επί Δημαρχίας Σ. Κόντου, είχε κόστος 2.500.000 ευρώ. Λίγο μετά είπε πως τώρα θα είναι 3.000.000 ίσως και περισσότερο. Το ποσό αυτό θα χρεωθεί η ΑΕΚ τόνισε για να φροντίσει το άλσος. 

Δεν πρόκειται παρά για ένα ακόμη ψέμα που δείχνει την ένδεια επιχειρημάτων, τον πολιτικαντισμό, τη χρήση όλων των μέσων για να παραπλανηθούν οι απληροφόρητοι. Μέχρι να κάνουν τη δουλειά τους. Μετά ποιος νοιάζεται…

Η αλήθεια είναι πως ολοκληρωμένη η υλοποίηση της μελέτης, έχει κόστος 737.464,54 €.

Παρόλα αυτά αφού η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, με ανιδιοτέλεια αγαπούν το περιβάλλον και τη φύση, λατρεύουν το άλσος της πόλης μας, θλίβονται… για την «κατάντια» στην οποία έχει περιέλθει, είναι διατεθειμένοι να κάνουν οικονομική θυσία 3.000.000 ευρώ, το πράγμα είναι απλό.

Να δώσουν εδώ και τώρα τα 3.000.000 ευρώ στη Δημοτική Αρχή, προκειμένου να υλοποιήσει ακέραια τη μελέτη. Τυχόν χρήματα που θα περισσέψουν, δεν επιστρέφονται και παραμένουν στο Δήμο αποκλειστικά για κάλυψη κοινωνικών αναγκών. Και όλα αυτά χωρίς καμιά δέσμευση σε σχέση με το γήπεδο της ΑΕΚ και το άλσος.

Ευκαιρία να δούμε ποιοι είναι υποκριτές!

1 σχόλιο: