Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Συνέντευξη τύπου της ΑΕΚ και πως παρουσίασαν το θέμα ΑΕΚτζίδικα σάιτ

Η ΑΕΚ διαρρέει ότι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, μάλλον την ερχόμενη Τετάρτη σχετικά με το γήπεδο. Κάτι που αποτελεί θαύμα καθώς ο κόσμος έχει γυρίσει ανάποδα, αλλά εκείνη έμεινε μουγκή… 


Υποψιασμένοι οι οπαδοί της καθώς πολλά έχουν δει τα μάτια τους, βλέπουν και όχι αδικαιολόγητα πως στόχος είναι οι ίδιοι, γιατί δεν αγοράζουν τα διαρκείας! 
Είναι γνωστό πως έξω από κάθε λογική, το 80% των εσόδων από τα διαρκείας προορίζονται να πάνε για την κατασκευή του γηπέδου! Οι οπαδοί δηλαδή θα πληρώσουν μαζί με τα εκατομμύρια δημόσιου χρήματος, ένα ιδιωτικό γήπεδο ποδοσφαίρου που θα αφήνει απέξω όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα της ομάδας! Το οποίο θα ανήκει στο αφεντικό, ή σε όποιον αγοράσει στη συνέχεια την επιχείρηση. 
Όπως έγινε όταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης πούλησε την ΑΕΚ στον Τροχανά κι έκτοτε η ομάδα πήρε τον κατήφορο. Όπως έγινε με το Καραϊσκάκη, που με δημόσιο χρήμα χτίστηκε το γήπεδο που ανήκε στον Κόκαλη. Και αυτός στη συνέχεια το πούλησε στο Λαυρεντιάδη! Όπως έγινε στη Λάρισα στο οικόπεδο που παραχώρησε ο Δήμος! Και το γήπεδο έμεινε στον Πηλαδάκη, ενώ η ομάδα επέστρεψε στο Αλκαζάρ. Τι σύμπτωση! Τα δυο γήπεδα που κατασκευάστηκαν και αυτό που μέλλει να κατασκευαστεί, είναι δουλειές του ίδιου επιχειρηματία! 
Για να επανέλθουμε όμως στη φημολογούμενη συνέντευξη. Είναι βέβαιο πως ο άμεσος στόχος είναι οι οπαδοί, που έχουν δηλώσει πως δεν αγοράζουν διαρκείας αν δε δουν φως στην κατασκευή του γηπέδου. Οι πωλήσεις είναι απογοητευτικές παρότι δίνουν και «δώρα» σε κάθε αγορά διαρκείας! Μάλιστα έκαναν και ειδική παρουσίαση και έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα του 100ου και του 1.000ου ενώ δήλωσαν ότι… πλησιάζουν τα 1.500. Σημειώνεται πως πέρυσι που υπήρχε μεγάλη δυσαρέσκεια για τις υψηλές τιμές τους, φέτος τις συνήθισαν, μέσα σε τρεις μέρες είχαν πουληθεί πάνω από 2.000 διαρκείας! 
Πρακτικά λοιπόν θα επιχειρήσουν να εμφανίσουν μια αισιόδοξη εικόνα για την προοπτική ψήφισης του νομοσχεδίου, έκδοσης οικοδομικής άδειας, «αλεξίσφαιρων» βεβαιώσεων για εκείνους που θα προσφύγουν κατά του νόμου όποτε ψηφιστεί, κι ένα ακόμη νέο χρονοδιάγραμμα αφού όλα τα προηγούμενα έχουν διαψευστεί! Γιατί με βάση το αρχικό που οδήγησε στην αγορά 13.000 διαρκείας πέρυσι, ήδη έπρεπε το γήπεδο να χτίζεται…
Όμως όχι μόνο δεν έγινε κάτι τέτοιο, αλλά δεν υλοποιήθηκε και η δέσμευση Μελισσανίδη, ότι όποιος αγοράζει διαρκείας αυτόματα θα γίνεται και μέλος της ερασιτεχνικής. Τώρα γιατί αυτοί που αγόρασαν διαρκείας δε διαμαρτύρονται για την κοροϊδία, είναι ένα άλλο θέμα.
Εκτός λοιπόν από το πορτοφόλι των πιστών οπαδών, μπορεί να δούμε και τη χάραξη μιας νέας στρατηγικής. Αφού η στρατηγική της έντασης, της τρομοκρατίας, των απειλών, των παράλληλων στο παρασκήνιο συμφωνιών, κατέρρευσαν με πάταγο, είναι πιθανό να ακούσουμε «διαβεβαιώσεις» πως δεν έχουν βλέψεις για το άλσος, για την πόλη κλπ. Να δεχτούμε μια επίθεση «φιλίας» στη λογική, χέρι που δε μπορείς να το δαγκώσεις, φίλησε το…
Ας γίνει λοιπόν η συνέντευξη, και θα γίνει γιατί η ανάγκη συλλογής ρευστού από εκείνους που πρέπει να πληρώσουν είναι επιτακτική, και μετά θα ξέρουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια ποιος ή ποιοι ήταν οι κυριότεροι στόχοι της .

 

Πως παρουσίασε το θέμα το aek-live.gr

Συνέντευξη τύπου της ΑΕΚ για το γήπεδο, με πολύ ενδιαφέρον…

Την επόμενη Τετάρτη εκτός σοβαρού απροόπτου σχεδιάζει η διοίκηση της ΑΕΚ να ενημερώσει τον κόσμο για τις εξελίξεις γύρω από το γήπεδο. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα γίνει πλήρης αναφορά σε όλα όσα έχουν διαδραματιστεί μέχρι σήμερα. Η επίσημη ημέρα και ώρα αναμένονται να ανακοινωθούν άμεσα…

Θα είναι πολύ θετικό για την όλη ιστορία αν μάθει ο κόσμος τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζει για ότι συνέβη μέχρι σήμερα και για το πως σχεδιάζεται η συνέχεια έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσει η ΑΕΚ προβλήματα…

Προφανώς η διοίκηση Θεωρεί καταλληλότερη τη συγκεκριμένη στιγμή για να ανοίξει τα χαρτιά της σε όλα τα επίπεδα και να μιλήσει για τις πολιτικές ανατροπές που συντελέστηκαν, για τη στάση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, για τις διαμαρτυρίες πολιτών για το γήπεδο και τα επεισόδια που έγιναν και έπρεπε να αποφευχθούν, για τους μελλοντικούς σχεδιασμούς, για πιθανές «μετατροπές» έτσι ώστε η ιστορία να προχωρήσει βελούδινα αλλά και για τα μέτρα «άμυνας» που πρέπει να πάρουμε ως ΑΕΚ στο ενδεχόμενο εμφάνισης ενός, δυο, πέντε ή κάποιων «οργανωμένων» πολιτών που θα προσφύγουν στο ΣτΕ.

Με αγωνία περιμένουμε τη συνέντευξη τύπου…

Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια
AEK LIVE 




Πως παρουσίασε το θέμα το  aek365.com

Ώρα να μιλήσει η ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά»

Οι λόγοι που οδήγησαν τους ανθρώπους της Ένωσης στην απόφαση να δώσουν συνέντευξη Τύπου για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ομάδας


Επί μήνες ολόκληρους υπάρχουν δυο... παράλληλες δράσεις στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ: Από τη μια, η πλευρά των ανθρώπων της Δικέφαλος 1924 και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη, που σε καθημερινή βάση ξόδευαν και ξοδεύουν αμέτρητες ώρες δουλεύοντας αυτό το πρότζεκτ. Κι από την άλλη, κάθε λογής... εμπλεκόμενος (και μη) που μιλάει, σχολιάζει, κρίνει, προδικάζει, «δικάζει» και σε αρκετές περιπτώσεις πετά λάσπη...

Όλο αυτό το διάστημα έχουν γίνει πολλά. Υποψήφιοι σχεδόν ταύτισαν την προεκλογική τους εκστρατεία με το γήπεδο της ΑΕΚ και τις προσωπικές τους... ενστάσεις. Εν δυνάμει τοπικές αρχές ξεκίνησαν πόλεμο στο πρότζεκτ. Αντιφρονούντες που... ξεφύτρωσαν στη Νέα Φιλαδέλφεια σαν τα μανιτάρια άρχισαν να κατηγορούν την Ένωση και το αφεντικό της για... σκοτεινά σχέδια, για πρόθεση να ...υφαρπάξουν το Άλσος(!) και μέσω... ανορθόδοξων (ή εσκεμμένα λανθασμένων) αναγνώσεων του νομοσχεδίου που έχει κατατεθεί στη Βουλή, επιχείρησαν να δημιουργήσουν μια πλαστή εικόνα στην κοινή γνώμη. Σε όλα αυτά, προστέθηκε και η... ανατροπή με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είχε έρθει σε συμφωνία με την επίσημη ΑΕΚ για την ψήφιση του νομοσχεδίου, αλλά την ύστατη στιγμή έκανε πίσω.

Μέχρι τώρα η ΑΕΚ απλά παρακολουθούσε αυτό το θέατρο του παραλόγου, που εκτός από τους ουδέτερους παρατηρητές, δημιούργησε σύγχυση ακόμη και σε ένα κομμάτι του κόσμου της. Για τον λόγο αυτό, οι άνθρωποι της Ένωσης σκέφτονταν εδώ και καιρό να πάρουν κάποια στιγμή επίσημη θέση, προκειμένου να ακουστούν επιτέλους αλήθειες. Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που όλα δείχνουν ότι θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη που προαναγγέλθηκε για την επόμενη εβδομάδα (πιθανότατα την Τετάρτη).

Σε αυτήν στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να ενημερώσουν αναλυτικά τον κόσμο της ομάδας για τα -πολλά και σημαντικά- βήματα που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην προσπάθεια για την κατασκευή του γηπέδου, αλλά και για τα επόμενα βήματα που έχουν προγραμματιστεί, ώστε να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό οι εργασίες. Επίσης, αναμένεται να γίνει αναλυτική ενημέρωση για όλες τις παραμέτρους του πρότζεκτ και να ειπωθεί στον κόσμο η αλήθεια, εν όψει και της ψήφισης του νομοσχεδίου για την «Αγιά Σοφιά» από τη Βουλή. Άλλωστε, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τη χρονική συγκυρία, αφού την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι εργασίες του Β' Θερινού Τμήματος, το οποίο θα ψηφήσει το σχέδιο νόμου που θα ανοίξει τον δρόμο για την κατασκευή του γηπέδου...




Πως παρουσίασε το θέμα το aekvoice.gr

Συνέντευξη Τύπου για το γήπεδο!


Η ΑΕΚ ενδέχεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο για το γηπεδικό. Για την προσεχή Τετάρτη κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες.

Στην ΑΕΚ βρίσκονται σε σκέψεις πραγματοποίησης συνέντευξης Τύπου για το θέμα του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σκοπός των ανθρώπων της «Ένωσης» είναι να υπάρξει σωστή ενημέρωση στον κόσμο σχετικά με το πιο σημαντικό ζήτημα στην Ιστορία της ομάδας. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές εντός των επόμενων ημερών (μπορεί και ωρών).
Η μέχρι τώρα πληροφόρηση αναφέρει ότι η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη, ωστόσο το θέμα της ακριβούς ημερομηνίας –για την ώρα- παραμένει ρευστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου