.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την τοποθέτηση Μελισσανίδη

Συζητήσεις και διαφωνίες για το αν θα υπάρξει επίσημη απάντηση


Έντονες ζυμώσεις προκάλεσε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ η τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη για την "Αγια Σοφιά" αναφορικά με το ποια θα πρέπει να είναι η στάση του κόμματος. Συγκεκριμένα το "Goal" αναφέρει:

"Η συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ, τα λεγόμενα του Δημήτρη Μελισσανίδη και κυρίως οι τοποθετήσεις του project manager, Δημήτρη Ανδριόπουλου, άνοιξαν και πάλι τον χορό των διεργασίων στον ΣΥΡΙΖΑ. Τα τελευταία 24ωρα υπήρξαν, τόσο τηλεφωνικές όσο και κατ' ιδίαν επαφές στελεχών του κόμματος, προκειμένου να συζητήσουν τα όσα άκουσαν την περασμένη Πέμπτη από τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το θέμα του γηπέδου.


Αυτό που έχει σημασία για την αντιπολίτευση είναι αν θα μπει σε διαδικασία απάντησης και επίσημης τοποθέτησης. Οι πρώτες σκέψεις των βουλευτών είναι να μη μιλήσει ουδείς μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου, δηλαδή μέχρι και την Τετάρτη το πρωί. Από κει και έπειτα ίσως υπάρξουν δηλώσεις, αλλά από συγκεκριμένα πρόσωπα που έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση. Οπως είναι ο Γιώργος Πάντζας και η Ελένη Αυλωνίτου.

Ενα ακόμα ζήτημα στον ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη στάση που θα κρατήσει ο νέος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας. Ο Αρης Βασιλόπουλος προτίθεται να αναφερθεί (πιθανότατα αύριο) για τα όσα ελέχθησαν στη συνέντευξη Τύπου και να πάρει θέση με απαντήσεις σε καίρια ζητήματα. Αυτό, όμως, που φέρεται να έχουν μεταφέρει στον Βασιλόπουλο είναι να ρίξει τους τόνους και να μην προσπαθήσει να δημιουργήσει εντάσεις με τον κόσμο της ΑΕΚ.

Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Στόχος των ανθρώπων του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βρουν σημείο επαφής με τους «κιτρινόμαυρους» χωρίς, όμως, να φανεί πως εξυπηρετούν συμφέροντα και καταστάσεις".

πηγή:  aek365.com

1 σχόλιο:

  1. Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα28 Ιουλίου 2014 στις 10:01 μ.μ.

    Δηλαδή ο νέος δήμαρχος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχει δική του άποψη, θέση, προσωπικότητα, το ίδιο οι σύμβουλοί του. Απλά άγεται και φέρεται ανάλογα με τις εντολές που λαμβάνει, από κάπου υψηλότερα. Θα δείξει. Ας ελπίζουμε να είναι ευσεβείς πόθοι όσων γράφουν στο ΑΕΚ365. Από κοντά, ο Βασιλόπουλος, δίνει καλύτερη εικόνα. Γι αυτό και τον στηρίξαμε εξάλλου την δεύτερη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή