.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Απόψε η συναυλία αλληλεγγύης στις καθαρίστριες - Aπό το Μουσικό Σύνολο ertopen

Η ΠΟΣΠΕΡΤ  και το Μουσικό Σύνολο ΕΡΤopen,  οι μουσικοί που δε νομιμοποιούν το «μαύρο»,  διοργανώνουν συναυλία αλληλεγγύης, στον αγώνα των καθαριστριών, την ΠΕΜΠΤΗ 24 Ιουλίου, ημέρα αποκατάστασης της Δημοκρατίας στις 7 το βράδυ στο Υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα.

Υψώνουμε τη φωνή μας και αγωνιζόμαστε μαζί με όλους όσους αντιστέκονται στην πολιτική που ρίχνει «μαύρο» στις ζωές μας.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι όλοι μαζί πρέπει να βάλουμε τέλος σε αυτή την κυβέρνηση που καταδυναστεύει τα όνειρά μας, το μέλλον μας, τη ζωή μας.                                                                       

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ,       
ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.                                                                                                             Μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.

Καλούμε  κάθε πολίτη να συμμετάσχει στις δράσεις όλων αυτών  που δεν το βάζουν κάτω και  αντιπαλεύουν αυτή την πολιτική του κοινωνικού ρατσισμού, της ανέχειας , της φτώχειας , της εξαθλίωσης ,του ξεπουλήματος και της συνταγματικής εκτροπής.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ                                                                                                               

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΡΚΕΛ-ΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ,  ΠΟΥ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.         

Ελάτε στη συναυλία με τους συναδέλφους σας, τους γείτονες σας, τους φίλους σας, την οικογένεια σας, τα παιδιά σας!              

Η συναυλία θα μεταδοθεί  live από τις συχνότητες του ραδιοφώνου του ertopen.com               
             
                 ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 19.ΟΟ ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ               
Mε άλλη ανακοίνωση, η ΠΟΣΠΕΡΤ ενημερώνει αναλυτικά για την αναβολή της δίκης με τη ΝΕΡΙΤ :

"Αναβολή για τις 3-9-2014 , μετά από αίτημα της ΠΟΣΠΕΡΤ, έδωσε το δικαστήριο σήμερα (χτες Τετάρτη) στην προκλητική ενέργεια της διοίκησης της ΄΄ΝΕΡΙΤ’’ που κατά παράβαση του Ν. 1264/1982    ζητούσε με ασφαλιστικά μέτρα την απόδοση των χώρων του Ραδιομεγάρου που χρησιμοποιεί εδώ και 35! χρόνια η ΠΟΣΠΕΡΤ καθώς και να εκδιώξει από την νόμιμη και φυσική του έδρα τoν Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό του προσωπικού της ΕΡΤ(ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΚΥΛΙΚΕΙΟ) που παραμένει στο Ραδιομέγαρο με Δικαστική Απόφαση, καθώς και τους υπευθύνους του 2ου κυλικείου (με νόμο σε αναπήρους κλπ. ) προφανώς γιατί εξυπηρετούσαν επί μήνες τους αγωνιζόμενους απολυμένους της ΕΡΤ!! Και γιατί  θεωρούν οι αφελείς ότι έτσι θα σταματήσει να ακούγεται το όνομα ΕΡΤ.

Η υποκριτική αιτιολογία για άμεση ανάγκη χρήσης των χώρων , δεν έπεισε  το δικαστήριο γιατί  όλοι γνωρίζουν ότι η ΝΕΡΙΤ απασχολεί το ένα τέταρτο των εργαζομένων της ΕΡΤ και πολύ μικρότερες ανάγκες παραγωγών και προγράμματος η δε  ‘’ παραχώρηση’’ των γραφείων της ΠΟΣΠΕΡΤ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ !
Δόθηκε έτσι ο απαραίτητος χρόνος ώστε να μην υπάρχει άλλοθι, νηφάλια, χωρίς ψέματα  και με σκέψεις σοβαρές και όχι εκδικητικές να σταματήσει αυτή η επίθεση που κορυφώνει τον αυταρχικό κατήφορο Διοίκησης ΝΕΡΙΤ και της Κυβέρνησης μειοψηφίας κατά των εργαζομένων, συνταξιούχων και συνδικαλιστών της ΕΡΤ και να εφαρμοστεί επιτέλους ο νόμος 1264..

Κατανοούμε ότι η δράση της ΠΟΣΠΕΡΤ και του ERTOPEN.COM μαζί με τους εργαζόμενους και τους αλληλέγγυους με την αμέριστη αποδοχή της κοινωνίας και την στήριξη σύσσωμης της αντιπολίτευσης τους ενοχλεί , εμείς τους υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε! μέχρι την πλήρη επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την επιστροφή στη νομιμότητα .

Οι εργαζόμενοι - όλοι οι εργαζόμενοι – δεν θα σας αφήσουμε να τα ισοπεδώσετε όλα.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης παρευρεθήκαν ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ , ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ που ήρθαν χθες από θεσ/κη, άλλοι φορείς, εργαζόμενοι του ERTOPEN.COM και το ΔΣ της ΠΟΣΠΕΡΤ. 

Στη δίκη έκαναν πρόσθετες παρεμβάσεις ΤΟ ΕΚΑ , Η ΓΣΕΕ , Η ΠΟΕΣΥ, Η ΠΟΕΜΠΤΗΜ, Η ΕΣΗΕΑ,  ευχαριστούμε  και ανανεώνουμε την αγωνιστική μας παρουσία στην Ευελπίδων, για της 3/9/2014,
                                        
ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ  !
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
Η ΑΛΛHΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ 
 
πηγή: ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου