.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ (Wind): Να στηρίξουμε την παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα 25/7 ώρα 3μ.μ. στα κεντρικά της wind στο Μαρούσι (Λ.Κηφισίας 66)

Ανακοίνωση
 
Απολύσεις στο τμήμα του IS
 
Χτες το απόγευμα απολύθηκαν 3 συνάδελφοι από το IS. Συνάδελφοι με χρόνια προσφοράς στην εταιρεία. Απλήρωτες υπερωρίες, έκτακτη εργασία από το σπίτι (με ότι αυτό συνεπάγεται για την προσωπική ζωή και ξεκούραση), ξενύχτια για να βγουν τα έργα, να λυθούν τα διάφορα προβλήματα. Η δικαιολογία της διοίκησης είναι low performance ή άλλες  ανυπόστατες κατηγορίες, απ’ αυτές που κατά την προσφιλή τους τακτική αφήνουν να αιωρούνται. Δικαιολογίες απαράδεκτες και το λιγότερο προσβλητικές. Πίσω από τις «χαλαρές» συναντήσεις, τα γελάκια των διευθυντών, τις διαβεβαιώσεις ότι «πάμε καλά», ότι «βάλαμε όλοι πλάτη και τα καταφέραμε», κρύβεται η πικρή αλήθεια του outsourcing, της εντατικοποίησης, των υποχρεωτικών αδειών, της αβεβαιότητας, των απολύσεων.
 
Από την μια να μας αποκοιμίσουν μόνο και μόνο για να συνεχίσουν με τα λιγότερα δυνατά εμπόδια το έργο τους.
 
Συμπεριφέρονται έτσι γιατί ο σκοπός τους ήταν είναι και θα είναι να μειώνουν τα κόστη για να αυξάνουν τα κέρδη τους. Με κάθε μέσο και κάθε τρόπο.
 
Συνάδελφοι ας μην τους κάνουμε την χάρη, απλά να περιμένουμε την σειρά μας για την «ευκαιρία καριέρας» στην victus, την «παράταση ζωής» στην teleperfomance, την μείωση μισθού, το απλήρωτο βραδινό το μπέρδεμα που σκόπιμα αφήνουν να σέρνεται για τη βραδινή εργασίας, την απόλυση.
 
Ο μόνος που μπορεί να βάλει φρένο είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
 
Εμείς οι εργαζόμενοι δεν έχουμε το ίδιο συμφέρον με την διοίκηση, δεν μοιραζόμαστε ούτε τα κέρδη τους και φορτώνουν την χασούρα πάνω μας. Έχουμε δικαίωμα στην εργασία, στην αξιοπρέπεια. Και πρέπει να το διεκδικήσουμε.  Συσπειρωνόμαστε στο σωματείο μας. Οργανώνουμε την αντίσταση και την αντεπίθεσή μας. Να διεκδικήσουμε αγωνιστικά το δικαίωμα στην πλήρη και σταθερή εργασία με μισθούς που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες μας και πλήρη δικαιώματα (ασφάλιση – περίθαλψη , υγιεινή και ασφάλεια στην εργασία). 
 
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 15.00 στο ΜΑΡΟΥΣΙ
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο
www.pasetim.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου