.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο: Δελτίο Τύπου: Χαιρετίζουμε τη μεγάλη Συναυλία ενάντια στην εξόρυξη χρυσού που πραγματοποιήθηκε στην Ιερισσό το Σάββατο 27/9.

Tο Κίνημα Δεν Πληρώνω – Ενιαίο Μέτωπο εκφράζει την απόλυτη αλληλεγγύη και συμπαράταξή του με τoν αγωνιζόμενο λαό της Χαλκιδικής, ενάντια στους χρυσοθήρες.
Χαιρετίζουμε τη μεγαλειώδη συναυλία η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27  Σεπτεμβρίου στην Ιερισσό.

Χαιρετίζουμε επίσης τη λαϊκή ετυμηγορία και τον εξοστρακισμό του διαπλεκόμενου υπηρέτη των μεγαλοεργολάβων, Πάχτα, από τη διοίκηση του Δήμου Αριστοτέλη και την εκλογή του Δημάρχου Μίχου, αγωνιστή του Κινήματος ενάντια στους χρυσοθήρες.
Η μάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ των κατοχικών δυνάμεων της ελληνικής τροικανης συγκυβέρνησης, και των χιλιάδων κατοίκων που βλέπουν το φυσικό περιβάλλον να καταστρέφεται λόγω της εξόρυξης χρυσού, πρέπει να κερδηθεί.
Η ελληνική κυβέρνηση έχει κηρύξει πόλεμο διαρκείας στις τοπικές κοινωνίες, στο βωμό των κερδών του χρυσοθήρα-μεγαλοεργολάβου-καναλάρχη-μεγαλοεκδότη και των Καναδών συνέταιρών του.
Καταδικάζουμε  την κρατική βία και καταστολή, ενάντια στον αγωνιζόμενο λαό της Χαλκιδικής.
Καταδικάζουμε τις δολοφονικές επιθέσεις του κράτους κατά με χημικά και όπλα.
Καταδικάζουμε τη ενορχηστρωμένη βιομηχανία, συλλήψεων, μηνύσεων και δικών ενάντια στους πολίτες που παλεύουν ενωμένοι για το αυτονόητο.
Καταδικάζουμε τη χρήση της ελληνικής αστυνομίας, την οποία πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος, ως ιδιωτικού στρατού από τον Μπόμπολα και τον κάθε Μπόμπολα.
Να φύγουν τώρα, οι δυνάμεις κατοχής από τις Σκουριές.
Να σταματήσει εδώ και τώρα κάθε είδους εργασίες εξόρυξης χρυσού μέσω των οποίων καταστρέφεται ο φυσικός πλούτος της χώρας.
Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές. Να παύσουν οι πολιτικές διώξεις ενάντια στους αγωνιζόμενους κατοίκους τις Χαλκιδικής.
Ο ελληνικός λαός να βάλει καλά στο μυαλό του ότι το χρυσάφι, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο του υπεδάφους της χώρας και να εξορυχθούν, θα αποτελέσουν βορρά των ντόπιων και διεθνών μεγαλοεργολάβων και πετρελαιάδων.
Ο ελληνικός λαός δε θα προσθέσει ούτε ένα ευρώ στο καθημερινό του εισόδημα, όσο το κράτος και η εξουσία θα βρίσκεται στα χέρια των μεγαλοκαρχαριών καπιταλιστών και του πολιτικού τους προσωπικού.
Αντίσταση, μαζί με τον Αγωνιζόμενο Λαό της Χαλκιδικής μέχρι την τελική Νίκη.
Η Αλληλεγγύη το όπλο μας.
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ
www.kinimadenplirono.gr 
kinimadenplirononet@gmail.com
Καυτατζόγλου 35- Αθήνα, ΤΚ 111 44
κδπ-ε.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου