.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΠΕΥΚΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ



Στη Ν. Ιωνία Αττικής σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2014 συγκεντρωθήκαμε οι διοικήσεις των Διοικητικών  Συμβουλίων των Εμπορικών Συλλόγων Αμαρουσίου , Ν. Ιωνίας , Πεύκης , Χαλανδρίου και Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χακληδόνας .
Αιτία της συνάντησης ήταν οι περιβόητες επιστολές από το Κ.Ε.Α.Ο. προς τους συναδέλφους εμπόρους. Συγκεκριμένα από τα μέσα Αυγούστου άρχισαν να καταφθάνουν στους συναδέλφους συστημένες επιστολές όπου γινόταν αναφορά οφειλής προς το ταμείο ΜΑΣ. Ακόμα  ζητείτο από αυτούς να παρουσιαστούν εντός 20ημέρου για διευθέτηση του χρέους τους. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης το ταμείο ΜΑΣ θα προχωρήσει σε διαδικασία αναγκαστικής είσπραξης με κατασχέσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας του οφειλέτη. Κατόπιν συζήτησης του προβλήματος αποφασίσαμε να αντιδράσουμε στην εν λόγω διαδικασία με πολύπλευρες ενέργειες , ξεκινώντας από τη σύνταξη αυτής της επιστολής που θα απευθύνεται σε όλους όσους αφορά το θέμα είτε έμμεσα είτε άμεσα γνωστοποιώντας τις διεκδικήσεις απαιτήσεις μας.    
                                                                                                      
    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ       

1) Άμεση διακοπή αποστολής των συστημένων επιστολών αναγκαστικής είσπραξης από το Κ.Ε.Α.Ο. με ταυτόχρονη ακύρωση ισχύος των ήδη σταλμένων.   
    
2)Επανακαθορισμό της οφειλής του κάθε ασφαλισμένου με αφαίρεση των προσαυξήσεων και των προστίμων καθώς επίσης αφαίρεση και της οφειλής της ΜΗ ΠΑΡΑΣΧΕΘΕΙΣΑΣ ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , όπως αυτή αποδεικνύεται από τα αθεώρητα επί σειρά ετών βιβλιάρια ασθενείας των ασφαλισμένων στον Ο.Α.Ε.Ε.  

3) Κεφαλαιοποίηση της ως άνω αναφερθείσας οφειλής , πάγωμα της και δυνατότητα είτε αποπληρωμής της έως την ημέρα σύνταξης είτε αφαίρεσης της κατά τον υπολογισμό της αναλογούσας σύνταξης.                                                                                                             

4) Ελευθερία επιλογής ασφαλιστικής κλάσης του ταμείου μας ανάλογα με την οικονομική δυνατότητα του ασφαλισμένου με ταυτόχρονη παροχή και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Χορήγηση ασφαλιστικής ενημερότητας.                                                               

5) Αποποινικοποίηση της συγκεκριμένης οφειλής προς το ταμείο μας.                                           

Να τονίσουμε ότι οι προαναφερθείσες διεκδικήσεις συντάσσονται με τις αντίστοιχες της Ε.Σ.Ε.Ε. και αφορούν σαφώς τις οφειλές που δημιουργήθηκαν από το 2009 και μετά , έτος έναρξης μιας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που δυστυχώς εξακολουθεί να υφίσταται έως και σήμερα.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ

ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ      ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ     ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ –ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ       ΠΕΥΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου